Azonos magyar-osztrák álláspont

Az ENSZ migrációs csomagja Európa elárulása, mert ellentétes az európai emberek érdekével - mondta Szijjártó Péter Bécsben, az osztrák alkancellárral tartott sajtótájékoztatón. A miniszter megköszönte az alkancellárnak, hogy Ausztria sem fogadja el a csomagot. ...

2018. november 7. 20:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy áttörés a bedőlt hitelek európai kezelésében Politikai megállapodást értek el az Európai Parlament és az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Ausztria tárgyalói az európai nem teljesítő hitelek további kezelését célzó, az Európai Bizottság...

Elfogadta az ENSZ közgyűlése a világszervezet menekültügyi megállapodását  A 193 tagállamból 181 támogatta a megállapodást. Az Egyesült Államok és Magyarország nemmel szavazott. Három ország tartózkodott, a többiek nem vettek részt a voksoláson.
Európában légüres tér jött létre ahová özönlik egy erősebb nép A muszlimok célja világos, Európa iszlamizálására törekszenek, melyre a hitük kötelezi őket húzta alá Márfi Gyula veszprémi érsek.
Veszprém nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címet A város polgármestere szerint komoly társadalmi támogatottságot sikerült építeni a program köré.
2023-ban Veszprém lehet Európa Kulturális Fővárosa Veszprém pályázatát támogatja az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre a projekt független nemzetközi szakértői testülete, amelynek döntését pénteken jelentették be Budapesten
Gulácsiék és a Milan is kiesett az Európa-ligából A németek nem tudták legyőzni otthon a csoport utolsó helyén végző Rosenborgot.

Keresztbe fordult egy kamion az M1-es autópályán Baleset történt a sztráda Ausztria felé vezető oldalán, Bicske térségében történt.
Varga Judit: a polgárokat leginkább a biztonság kérdése foglalkoztatja A magyar nemzeti konzultáció üzenete, hogy a polgárokat Európa jövője kapcsán leginkább a biztonság és az identitás kérdése foglalkoztatja.
Az Európai Parlament üdvözölte az ENSZ migránspaktumának elfogadását Közleményben reagáltak.
Ugrásszerűen nő a migránsokat kibocsátó országok népessége A jövőben Európa lehet a bevándorlók elsődleges célpontja.
Echo Tv: A Mikulás fűtött sátorban várja a családokat a kisvasút felcsúti állomásán Egy kis ékszerdoboz Európa szívében.
Nagy pofon a címvédőtől Elmaradt a bravúr, a magyar női kézilabda-válogatott nem tudta megismételni a spanyolok elleni szenzációs teljesítményét Norvégia ellen a franciaországi Európa-bajnokságon.