Nem ezen múlik a hosszú élet? Kevesebb köze van a génekhez, mint hittük

Egy friss kutatás szerint az örökölhető tényezőknek szinte elhanyagolható a befolyásuk az ember élettartamára.

2018. november 8. 13:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Horoszkóp: Január 17., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!
Rejtélyes diagnózis - VIII. évad 8. rész Ha betegek vagyunk, orvoshoz megyünk. Jönnek a kivizsgálások, a laboratóriumi tesztek, majd megszületik a diagnózis. De mi van, ha mégsem? Amerikában évente több millió beteg emberről nem tudják megállapítani, hogy mi a baja. Ilyenkor újabb és újabb vizsgálatok követik egymást, a páciens végigjárja az összes specialistát, ám mindenki csak tanácstalanul széttárja a karját.
Rekordnyeremény a Legyen Ön is milliomos!-ban! Mérföldkőhöz érkezett a kvízműsor: Szolnoky Kornél rekordnyereménnyel távozott a Legyen Ön is milliomos! stúdiójából. 
Kockáztatott a Legyen Ön is milliomos! játékosa. Nem hiszed el, mi történt Nem volt biztos a jó válaszban a Legyen Ön is milliomos! versenyzője, ám kockáztatott. Ami utána következett, mindenkinek hatalmas meglepetés volt! 
Egyből rávágta a választ Kornél, meg is lett a következménye... Kornél nem sokat gondolkodott a kérdésen, egyből rávágta a választ. Hogy a jót találta el, vagy inkább kicsit még kellett volna tanakodnia, az a videóból kiderül! 
Felesége mindenről döntött, Gundel Takács Gábor is csak lesett Gundel Takács Gábor a bakancslistájáról kérdezgette a Legyen Ön is milliomos! játékosát. Volt egy elképzelése arról, hogy mire költi a nyereményét, de persze feleségének a szava volt a döntő. Erre a műsorvezető ezt a megjegyzést tette...

Top hírek:
A nagy büfékocsi-verseny - hétköznap 11.15 Ajánló - A nagy büfékocsi-verseny hétköznap délelőttönként 11.15-kor a LiChi Tv-n!
Kórházban kezelik Zámbó Mariettát Súlyos tüdőgyulladással került kórházba Zámbó Jimmy nővére, miközben édesanyjuk, Anna néni orvosi kezelésre szorul. Zámbó Árpy minden szabadidejét szerettei betegágya mellett tölti.
Csonka András: Érezni akartam apám szeretetét A színész őszintén vallott édesapjával való kapcsolatáról, és arról, hogy bizonyos szempontból mindig irigyelte nővérét, Editet.
Bornai Tibor dalt írt a veronai áldozatokért Nélküled veled a címe annak a megindító dalnak, amelyet a KFT billentyűs-szerzője, Bornai Tibor írt a két évvel ezelőtti veronai buszbaleset áldozatainak emlékére. Az ismert zenész először nem mert igent mondani, amikor az áldozatok szülei felkérték.  Tavaly november elején az egyik elhunyt gyermek édesapja keresett meg, hogy írnék-e dalt a baleset kétéves évfordulójára.
Brexit: elutasította a londoni alsóház a kilépés feltételeiről szóló megállapodást Az egyezményre 202, a megállapodás ellen 432 képviselő szavazott, vagyis az alsóház 230 fős többséggel vetette el a Brexit-megállapodást.
Milyen gyakran tisztítsd a kotyogós kávéfőzőt? Ha ezt csinálja, már kellett volna Alfonso Bialetti találmánya ma is a mindennapi élet része.