Tündéri babafotónak indult, ez lett belőle - 8 kép, amit biztosan nem így terveztek

Íme, néhány rosszul elkapott, de annál viccesebb pillanat!

2018. november 8. 14:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Szűcs Lajos szénhordástól vált bivalyerőssé Nem sírja vissza a 2018-as évet Szűcs Lajos, az FTC korábbi világválogatott fedezete, akit előbb végbélpolippal műtöttek, majd elcsúszott, és combnyaktörést szenvedett.
Cennet - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.45 Ajánló - Cennet hétköznap délutánonként a TV2-n!
Bőrcipőt sem hord a Barátok közt Vegán Hegylakója Egészen természetes, hogy nem csak a zsíros csülkök hatásait érdemes csökkenteni, a vegán életmóddal tökéletesen egészségesre ehetjük magunkat. A Barátok közt legújabb szereplője, Karalyos Gábor öt éve lett vegán, vagyis csak nyers, zöldségből, gyümölcsből és magvakból készült ételek kerülnek a tányérjára.
Halász Judit: Voltak nehéz időszakaim - interjú A kicsik-nagyok legnagyobb kedvence ötven év után is fáradhatatlan a színpadon. A Kossuth-díjas színésznő elárulta, azért neki is akadtak hullámvölgyek az életében.
Európa Expressz (Teljes film) - Visszanézhető: 2019.04.06 A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon. A rendőrség tehetetlen, Papp alezredes azonban hisz abban, hogy a dolgokat mégis meg lehet változtatni....
Te próbáltad már? Ezt teszi a kávé a szemöldököddel Mutatjuk, mi történik, ha kávét teszel a szemöldöködre.

Top hírek:
Kapa, kasza, fakanál - I. 2. rész A sorozat házigazdája, Hugh Fearnley-Whittingstall furcsa figura. Egyszer csak úgy dönt, hogy elege van a városból, és a vidéki életet választja. De ki hinné, hogy ez a változás mennyi kalanddal jár, mennyi mindent kell a háziállatokról és a kertészkedésről, növénytermesztésről megtanulni. És mennyi titka, fortélya van a főzőcskézésnek.
Váratlan lánykérés az edzőteremben - Titok az ara előtt is, hol lesz az esküvője Barátnőként emelgette a súlyokat, az edzés végén viszont már menyasszonyként nyújtotta le izmait Vitaszek Henrietta. A kutyakozmetikusként dolgozó tatabányai nő együtt kezdett el bemelegíteni edzőként dolgozó párjával, Somhegyi Attilával, csak akkor még a lány nem sejtette, hogy Attila éppen másra melegít.
Egyetlen rossz döntés változtatta meg Gabriella életét, most állatok százai hálásak ezért Mittó Gabriella életét gyökeresen megváltoztatta egy jónak hitt rossz döntés, amikor 2012-ben beleesett abba a hibába, hogy egy szaporítótól vásárolt kiskutyát. Választásának következményei miatt kezdett komolyabban foglalkozni az állatvédelemmel, majd az állatmentéssel. Azóta már több mint negyven mentett kutyával és cicával osztja meg otthonát.
Gyászol Cher: Elvesztette kedvenc pólóját, most imádkozik, hogy meglegyen Kedvenc pólóját gyászolja Cher. A 71 éves énekesnő nem tudja, hogyan hagyta el a legimádottabb ruhadarabját egy kinyúlt, kissé kopott, koponyát és csontokat ábrázoló felsőt , amely elmondása szerint már vagy 3040 éve megvan neki, és rendszeresen viseli is. Eltűnt a legkedvesebb pólóm. Imádkozom Szent Antalhoz, hogy meglegyen szögezte le Cher, utalva a XIII.
Első fotók a budafoki egytonnás világháborús bombák kiemeléséről A bombák helyétől számított egy kilométer sugarú körön belül lakóknak és az ott dolgozóknak el kellett hagyniuk a városrészt. Ezer ember dolgozik az egytonnás bombák biztonságos kiemelésén.
Rókusfalvy Pál: Most a lányom támogat Hosszú idő után tér vissza a televíziózáshoz Rókusfalvy Pál. A sikeres borásznak ugyan nem hiányzott a képernyő, de nagyon élvezi, hogy lányával, Lilivel együtt dolgozhat.