Rendesen belefeledkezett egy SPD-s képviselő a migránssimogatásba

Zajlik a vita a német parlamentben az ENSZ migrációs paktumáról, a szópárbajnak nagyon szenvedélyes részei is voltak.

2018. november 8. 16:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Özönlenek a beadványok az AB-hez a hajlkétalanságot kriminalizáló törvény ügyében Az Utcajogász, a TASZ és a Helsinki Bizottság, valamint Leilani Farha, az ENSZ különleges jelentéstevője után Kiss László és Lévay Miklós volt alkotmánybírák is hozzászóltak az Alkotmánybíróság előtt...

Független és nemzetközi vizsgálatot kér az ENSZ a Hasogdzsi-ügyben A szervezet szóvivője a bahreini kormányt is bírálta.
Tavaly több mint százezer migráns kelt át tengeri úton Európába 113 482 migráns sikeresen kelt át a veszélyes tengeri úton Európába, 2262 társuk pedig a Földközi-tengerbe veszett a tavalyi év folyamán számolt be az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) csütörtök...
Bolsonaro megerősítette Pompeónak, hogy Brazília kilép az ENSZ migrációs csomagjából Az USA kormánya azzal érvelt, hogy a megállapodás olyan szabályokat vezet vagy vezetne be, amelyek befolyásolhatják szuverenitását. A brazil elnök ugyanezekre az okokra hivatkozik.
Több százezer kisbaba köszönti az újévet Az ENSZ Gyermekalapjának becslése szerint mintegy 395 ezer gyermek születik világszerte újév napján.
Az ENSZ továbbra is össze akarja hozni egymással a világ népeit Újévi üzenetet tett közzé az ENSZ főtitkára.

Sok millió illegális bevándorlót legalizálhat az ENSZ-paktum Ha kötelező érvényűvé válna, nőne a terrorfenyegetettség.
Románia a soros elnökség semlegességére hivatkozva tartózkodott Bukarest az uniós soros elnökség által megkövetelt semlegesség jegyében tartózkodott az ENSZ globális migrációs csomagjáról rendezett szavazáson - közölte kedden a G4Media román hírportál
Újságíró-gyilkosság: Törökország az ENSZ-hez fordul A szaúdi újságírót október 2-án ölték meg, de azóta sem lehet tudni, mi történt vele pontosan.
Hiába kukacoskodik az ENSZ, megépíti Norvégia a szélerőműveket a lappok legelőin Szegény rénszarvasok.
Az oroszok egy újabb hidegháborúra figyelmeztetnek Az orosz külügy arra reagált, hogy az ENSZ-közgyűlés elutasított egy határozati javaslatot az INF-szerződés védelmében.
Az ENSZ határozatai támogatják a növényegészségügy és az élelmiszerbiztonság ügyét Üdvözölte az ENSZ Közgyűlés az élelmiszerbiztonságot támogató új határozatait az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO).