Építkezés kezdődik a csernobili zónában: még mindig magas a sugárzás szintje

Az ukrán kormány zöld utat adott az első szélerőmű megépítésének a csernobili zónában.

2018. november 8. 19:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Rambo 3. - november 23., péntek, 21.00 Ajánló - Szereplők: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Kurtwood Smith, Spiros Focás, Marc de Jonge #filmekegesznap
Irigy Hónaljmirigy Show - szombat 21.30 Ajánló - Irigy Hónaljmirigy: szombat esténként 21.30-kor a Zenebutikon!
Tarzan - 4. rész (Teljes epizód) 4. epizód - Tarzan és az elveszett légió: A dzsungel mélyén Tarzan egy régmúlt civilizáció, a Római Birodalom egy fennmaradt részletére bukkan. Fogságba esik és gladiátorként kell harcolnia a túlélésért, de közben sikerül lázadást szítania, ami a kegyetlen uralkodó bukásához vezet.
Ízletes kalandozás Latin-Amerikában - szombat 19.00 Ajánló - Ízletes kalandozás Latin-Amerikában: szombat esténként 19.00-kor a FEM3-on!
Charly és a sütigyár - szombat és vasárnap 18.20 Ajánló - Charly és a sütigyár: szombat és vasárnap esténként a LiChi TV-n!
Hegyi doktor Újra rendel - hétköznap 13.35 Ajánló - Hegyi doktor - Újra rendel: hétköznap délutánonként 13.35-kor a Prime-on!

Top hírek:
Kefével a narancsbőr ellen: tényleg beválik? Szakértő mondta el, hogyan hat a népszerű módszer Egyre többen alkalmazzák a száraz kefés ledörzsölést a cellulitisz eltüntetésére. De vajon tényleg működik?
Ez a barna szépség rabolta el Jamie Oliver szívét A sztárszakács 18 éve él boldog házasságban Jamie Oliver számára felesége, Jools jelenti az egész világot.
Házi csokilikőr, amit ha most elkészítesz, karácsonyra lesz igazán finom Ez a házi csokilikőr nem túl édes, kellemesen krémes, és karácsonyra lesz tökéletes.
A vér is kijön vele: nem is gondolnád, mi minden használható takarításra a konyhából Meglepően jók a takarításra, és mindenki hűtőjében megtalálhatóak ezek az ételek.
Férjek és feleségek: van-e igazi nyertese egy felrúgott házasságnak? Woody Allen vígjátékát az Orlai Produkciós Iroda mutatta be a Belvárosi Színházban.
Katalin hercegné rég viselt ilyen rövid szoknyát - Megvillantotta hosszú lábait Térd fölé érő holmikat nem is viselhetne.