Építkezés kezdődik a csernobili zónában: még mindig magas a sugárzás szintje

Az ukrán kormány zöld utat adott az első szélerőmű megépítésének a csernobili zónában.

2018. november 8. 19:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Elégett a festő összes festménye Teljesen leégett egy családi ház Karcagon. Egy festőművész és lánya laktak benne. Most a szomszédhoz kellett költözniük, az összes ruhájuk és bútoruk odalett. Ráadásul a nő festményei is mind szénné égtek. A kár több millió ...
Perceken múlt a hajó tragédiája Csupán perceken múlt, hogy nem futott zátonyra egy bajba jutott luxus-óceánjáró Norvégia partjainál. Drámai képek készültek a fedélzetén. A hajó - miután meghibásodtak a motorjai - csaknem egy napig tehetetlenül hánykolódott a viharos tengeren a zátonyok felé. A hajó egyik motorját az utolsó pillanatban sikerült újraindítani, így biztonságosan lehorgonyzott, míg a közelben lévő kikötőbe nem vontatták.
Csábíts otthon is: Íme a legszexibb pizsamák 10 ezer forint alatt Körbenéztünk az üzletekben, összeszedtük a legjobbakat.
Provoda Jodes: ˝A Bajnokokkal én így nem tudtam volna felvenni a versenyt˝ Provoda Jodes búcsúzott az Exatlon Hungary hétfői adásában. A Kihívó exkluzív interjút adott a repülőtérről hazafelé a TV2.hu csapatának. Jodi elmondta, sérülése miatt ő nem tudta volna felvenni a harcot a Bajnokokkal. Elárulta, az egyik legnagyobb célja az volt, hogy egy kis mosolyt vigyen a játékba, és lehullt a lepel arról is, miért volt rajta folyton a fejkendője.
Alibit kért a később megölt lány Alibit kért egyik barátnőjétől a Borsodnádasdon megölt lány a gyilkosság estéjére, de azt nem árulta el, hogy kivel találkozik. Az is kiderült, hogy a lány egy másik fiúval ismerkedett, amikor Rolanddal elment az ösvényhez, ahol végül megtalálták a lemeztelenített holttestét. A barátnői arról is beszéltek a bíróságon, hogy nem tudják elképzelni, miért találkozott Csenge a gyilkosával.
Idézd fel Provoda Jodes legszebb pillanatait! Provoda Jodesnek kellett elhagyni Dominikát az Exatlon Hungary 61. adásában. Nézd meg a videót és éld át újra Jodi legjobb pillanatait! 

Top hírek:
A hipochondriának több fajtája is van: miért kell nagyon komolyan venni ezt a betegséget? Vajon ki lehet véglegesen gyógyulni a nem létező betegségek tudatából?
Olaszország a tányéromon - 12. rész David Rocco vezetésével kalandozhatunk Olaszország csodálatos tájain. A műsorvezető bemutatja a meglátogatott területek legszebb kirándulóhelyeit, művészeti értékeit, és természetesen mindenhol főz is a helyi éttermek legjobb ...
Curtis: Nem élném túl, ha baja lenne a fiamnak A rapper sosem bocsátaná meg magának, ha kisfia az ő kábítószeres múltja miatt lenne beteg, így párjával minden genetikai vizsgálatot megcsináltattak. Curtis úgy érzi, élete intő példa lesz fiának.
Kapa, kasza, fakanál - I. 5. rész A sorozat házigazdája, Hugh Fearnley-Whittingstall furcsa figura. Egyszer csak úgy dönt, hogy elege van a városból, és a vidéki életet választja. De ki hinné, hogy ez a változás mennyi kalanddal jár, mennyi mindent kell a háziállatokról és a kertészkedésről, növénytermesztésről megtanulni. És mennyi titka, fortélya van a főzőcskézésnek.
Villámgyors sonkás tojásmuffin: a reggelik királya Rohanós napokon is jó ötlet, hiszen pillanatok alatt elkészül.
Cseke Katinka így néz ki 25 kilós fogyása után - Ostromolják a férfiak Cseke Katinka látványos fogyása után sok ajánlatot kap a férfiaktól.