Elkelt Stephen Hawking kerekesszéke

A néhai brit elméleti fizikus számos személyes tárgyát árverezték el.

2018. november 8. 20:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A szükséges képzettsége sem volt meg Stephen Hawking ápolójának El is tiltották munkája gyakorlásától.

Friss hírek
Pumped Gabó az Észbontókban tudta meg, hogy Erős Antónia vezetett Híradót "Ember terve, idő végez."
Schmuck Andort egy 27 évvel fiatalabb lány szedte fel Az interneten sorozatosan támadják a kapcsolatukat
Négy vadiúj szolgáltatást leplezett le az Apple Az Apple szokásos tavaszi eseményén a hardverek és szoftverek helyett a szolgáltatások voltak a fő téma.
20 millió dollárra zsarolta a Nike-t, 50 év börtönt is kaphat a jogász Több bűncselekmény, többek között zsarolás elkövetésével is vádolnak egy amerikai ügyvédet, akit akár 50 év börtönbüntetésre is ítélhetnek. Az egyik legizgalmasabb esemény ma az amerikai...
A robotok már a spájzban vannak, és elveszik a munkádat De azért vannak korlátok is....
Budapesten van az internet legjobb akcentusszakértője

Rejtélyes okból felfüggesztették a munkavégzés alól Stephen Hawking egykori ápolóját Patricia Dowdy felmentésére a tavaly elhunyt tudós családja tett javaslatot még 2016-ban.

Top hírek:
Így látja egy férfi Kunszentmártonban a Fidesz és a Néppárt konfliktusát
Globális keresztesháború és új-zélandi idegengyűlölet elemezték a vérengzést Új-Zéland egyik legdurvább terrorcselekménye a christchurch-i tömeggyilkosság előtt egy személyes adatai számítógépes rögzítése ellen tiltakozó diák 1982-es öngyilkos merénylete volt. Az ország egy százaléka muszlim, dacára a merev bevándorlási szabályoknak az átlagnál kvalifikáltabb muszlimok nehezebben kapnak munkát.
Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren Estére a bombát hatástalanították, a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére viszik.
Az átadás óta is tízmilliárdokat költöttünk a 4-es metróra Rengeteg kártérítési per indult a BKV ellen, akár 38 milliárd forint is lehet a végösszeg.
A Momentumot támadta Puzsér Róbert Új front nyílt az ellenzéki oldalon a főpolgármester-jelölt választás kapcsán.
Eb-selejtezők - Ötgólos meccset nyert Amszterdamban a Nationalelf A német válogatott 3-2-re nyert Amszterdamban vasárnap a holland együttes vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező C csoportjában