A Vidi álomgólja mentette meg a nagyot bakizó török bírót

Bede Ferenc elmondta, hogy a székesfehérváriaknak nem adta meg egy büntetőt a PAOK ellen.

2018. november 8. 21:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

48-szoros magyar válogatottat igazolt a Vidi Elek Ákos hat és fél év után tér vissza a csapathoz.

3,5 milliárd forintot keresett a Vidi az Európa Ligában Nem csak a csoportkörbe jutást, hanem a pontszerzéseket is díjazta az UEFA.
FA-kupa: tovább menetel a Manchester United - videó A volt Vidi-edző csapatát verték.
Fradi-siker a holt idényben Kereken egy hónappal a február 2-i szezonnyitó előtt a csapatok zöme szerdán ismét edzésbe állt. A kivételek közé tartozik a Ferencváros és a Vidi.
Rebrov korábbi játékosát hozta el a Vidi elől a Fradi A középpályás Ihor Haratyin az FTC harmadik téli igazolása.
FTC-vezérigazgató: Ha Rebrovon múlik, Böde marad a Fradinál A Vidi ellen megsérült Varga Rolandnak emlékezetkiesése is volt, de már jobban van.

A korábbi Vidi-edző Anglia egyik legpatinásabb klubjánál kapott állást A portugál José Gomes 2013-14 között nem sok nyomot hagyott Fehérváron, most a szigetországban próbálkozhat menedzserként.
A volt Vidi-edző az angol másodosztályban lett menedzser A Reading csapatát kellene bent tartania a Championshipben.
A BATE Boriszovtól igazolt válogatott csatárt a Fradi A Vidi El-csoportkörös ellenfelének játékosa a nemzetközi porondon is tapasztalt.
Átlátszó: Az amerikai nagykövet a helyszínen nézte meg a Vidi-Fradit, és Orbánnal is beszélgetett a VIP-ben Székesfehérváron futottak össze vasárnap este. Pont akkor, amikor a fővárosban több ezres tüntetés volt a kormány ellen.
Van koncepció, van csapat, a MOL Vidi tovább építkezhet 14 nemzetközi meccset játszott a MOL Vidi, többet, mint az a csapat, amelyik megnyeri majd a Bajnokok Ligáját.
Vizsgálat indul a Vidi durváskodó játékosai ellen Egy zárt kapus mérkőzésre és egymillió forintra büntette az Újpest FC-t kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.