Kim Kardashian és Kanye West gyereket adoptálnak Örményországból

Állítólag meg sem állnak hét gyerekig, már most háromnál tartanak.

2018. november 8. 22:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tovább nő Kim Kardashian szexbotránya Ha azt hitted, hogy ennél jobban már nem tud eldurvulni Kim hancúrtitkainak kitálalása, akkor tévedtél. Újabb fordulathoz érkezett ugyanis a sztori.

Kim Kardashian mindent tagad! A celeb exe, Ray-J mindent kitálalt arról, milyen volt Kimmel a szex. A sztárcsajszi viszont nem hagyta annyiban a dolgot!
Durva szextitkokat árult el Kim Kardashian exe Hoppá! Eddig sem volt titok, hogy Kim minden téren extra bevállalós, de azért ezek az infók mindenkit megleptek!
Kim Kardashian egyszerű fekete ruhában is ultraszexi Feketében sem unalmas
És akkor Kim Kardashian Instagramja egyszer csak tele lett meztelen női testekkel Sok furcsaságot láttunk má tőle, erre azonban nem igazán számítottunk.
Kim Kardashian megbánta durva beszólását Kim Kardashian hivatalosan is bocsánatot kért egy instagramos videója miatt, retardáltnak nevezte azokat, akik nem ismerték fel, hogy kinek öltözött be halloweenkor. A celebnő azt írta, nem akart érzé...

Kanye West kihátrál a politikából! Mi lesz most? A rapper Twitteren írta, hogy kicsit zokon vette, hogy arra használták, hogy olyan üzeneteket terjesszen, amikben ő maga nem hitt. Nyitva tartom a szemem. Elhatárolódom a politikától, és kizárólag arr...
Kiszivárogtak Kim Kardashian retusmentes fotói És kiderült, hogy valójában nincs is szüksége retusra. Egyáltalán nem olyan képek következnek, mint amiket eddig láttál róla.
A gyerekét is kihasználja? Kim Kardashian túl messzire ment új fotójával A rajongók nagyon kiborultak.
Kanye West megtervezte a Blaxit mozgalom ruhatárát
Kim Kardashian nagyon rossz időpontban tett közzé meztelen fotót A celeb a lehető legrosszabb pillanatban töltött fel egy pucér képet a Twitterre.
Chicago West is szerepel Kim Kardashian pucérkodós kampányában Gyönyörű fotó Kimről és babájáról