Kim Kardashian és Kanye West gyereket adoptálnak Örményországból

Állítólag meg sem állnak hét gyerekig, már most háromnál tartanak.

2018. november 8. 22:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kim Kardashian gyereke szülinapjára megkapta anyja autójának gyerek verzióját Chicago anyja miniatür mása lesz.

Kiderült az igazság Kim Kardashian és Taylor Swift balhéjáról  A két sztárcsaj vitáját szinte már lehetetlen követni, de végre úgy tűnik, hogy végleg tiszta víz került a méregfiolába.
Kim Kardashian szívesebben lenne összezárva egy liftben Taylor Swifttel, mint Drake-kel A viszályairól kérdezték.
Vajon mit kérhetett Kanye West, amiért kirúgták a fesztiválról? Csak pár nap volt hátra, hogy bejelentsék az idei Coachella fesztivál sztárfellépőit, de Kanye West annyira nagyot kért a szervezőktől, hogy inkább levették őt a műsorról. A rapper eredetileg úgy t...
Utánajártunk, min veszett össze Drake és Kanye West és elég mélyre jutottunk A sztori a kétezres évek elejére nyúlik vissza, két másik rapper balhéjáig.
Kim Kardashian cuki emléket osztott meg A popsikirálynőnek egy fotóról jutott eszébe az emlék, amit azonnal meg is írt a követőinek.

Kim Kardashian durván beégette magát A rajongók a hasukat fogva röhögtek rajta.
Kiderült Kim Kardashian és Kanye West új gyerekének neme Több forrás egybehangzóan állítja.
Kim Kardashianék máris a negyedik gyermeküket várják Kanye West elismerte, hogy feleségével, Kim Kardashiannal negyedik gyermeküket várják. A pletykák szerint a kisfiú valamikor május elején születik majd meg. A 38 éves szupermodell már három gye...
Madonnának hirtelen hatalmas lett a feneke Ha eddig azt hitted, hogy Kim Kardashian letaszíthatatlan a popókirálynői trónról, akkor tévedtél. Csekkold Madonna trónbitorló képeit!
Kanye West mostantól csak Trump-sapkában fog koncertezni
Kim Kardashian a tűsarkúban szánkózó Paris Hiltonnal kívánt boldog új évet Mennyit kellett ahhoz inni, hogy -10 fokban ennyi ruhában csúszkáljanak?