Nagy változtatásokat ígér a Google a szexuális zaklatások kezelésében

A vezérigazgató azt mondta, elismerik, hogy a múltban nem mindent oldottak meg jól, és ezt őszintén sajnálják.

2018. november 8. 23:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ügyeskedés az adóparadicsomban: elképesztő összeget utalt át a Google Mintegy 19,9 milliárd eurót utalt át bermudai bejegyzésű leányvállalatának 2017-ben a Google egy holland fedőcégén keresztül, így csökkentve az Egyesült Államokban és Európában fizetendő nyereség-, il...

Bermudai adóparadicsomba menekítette pénzét a Google A keresőóriás csaknem 20 milliárd eurót utalt át az egyik leányvállalatának.
Kiderült egy nagyon fontos dolog a Google új operációs rendszeréről, ami leválthatja az Androidot Egyelőre senki sem tudja, mikorra készülhet el a Google által régóta fejlesztgetett Fuchsia nevű operációs rendszer, de az már most biztos, hogy a Google megkönnyítenék az átállást az Androidról.
A Google mérnöke rájött a boldogság titkára: bárki elsajátíthatja Matematikailag tökéletesen logikus: eláruljuk, mi a nagy titok!
Neked is segít a Google, hogy jobb formában kezdd el a 2019-es éved 30 napos kihívással indítaná az új évet a Google Fit, amely gondoskodna róla, hogy ne adjuk fel idő előtt a fogadalmainkat.
Ismerkedős és fotós az év legjobb mobilos alkalmazásai között Merész applikációk, a Google és az Apple őket tette a dobogóra.

Nem sértette meg a lefotózott nő jogait a Google Azt sérelmezte, hogy a cég arcfelismeréssel feldolgozta a képeket.
Ausztria is megadóztatná a Google-t, a Facebookot, az Amazont és az Apple-t Felbátorította őket a francia kormány, amely jövőre megadóztatja a netes szupervállalatokat.
Egyre valószínűbb a Google Pixel 3 Lite A Google lite verziós okostelefonjai 2019 elején jelenhetnek meg Amerikában.
Beindulhat a Google hardvergyára Egy elemző szerint idén közel 3 milliárd dolláros nyereséget termelhetnek a Google hardverei.
Tarolhat a sötétben a Samsung Galaxy S10 kamerája Bright Night funkcióval újíthat a Samsung - vagyis olyasmit kaphatunk, mint a Google Pixelek Night Sight funkciója.
Ezeket tudja majd a következő Android Az Android Developer Summiton ízelítőt adtak a Google jövőre megjelenő új mobil operációs rendszere, az Android Q új szolgáltatásaiból.