Kézi-Eb: Magyarország-Hollandia 11-10

A magyar válogatott Hollandia ellen kezdi meg az Európa-bajnokságot.

2018. december 1. 14:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kézi-Eb: komolyan megsérülhetett Nycke Groot Hiába nyert Hollandia Románia ellen, nagy az aggodalom.

Kondákor Zsófi biztos támaszt jelentett Marcinak  A MasterChef Junior második feladatában Kondákor Zsófi sokat segített Marcinak, aki ennek nagyon örült, így könnyen el tudta készíteni a hollandi mártást.
Rossz rajt, de a cél ugyanaz Elvesztette Hollandia ellen ­28-25-re első mérkőzését szombaton a magyar női kézilabda-válogatott a Franciaországban zajló Európa-bajnokságon.
Kosár: hosszabbításban dőlt el a Magyarország-Hollandia meccs Óriási izgalmakat hozott a mieink összecsapása.
Női kézilabda Eb - Vereség a hollandoktól a nyitányon A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re kikapott a legutóbb ezüstérmes Hollandia csapatától a Franciaországban zajló Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton Montbéliard-ban
Merkel G20-ra tartó gépének meg kellett szakítania az útját Technikai gondok léptek fel, a repülő visszafordult Hollandia felett.

Holokauszt-túlélőknek fizet kártérítést a holland vasút A vállalat elismerte: Közreműködése a zsidók deportálásában fekete lap és a cég és Hollandia történetében.
Tizenhét játékossal készül a férfi kosárválogatott A horvátok ellen idegenben, Hollandia ellen itthon kell helytállni.
Koemannal újra szárnyal Hollandia Nyolc éve még ezüstérmes, 2014-ben bronzérmes volt Hollandia a vb-n, azóta viszont nem jutott ki világversenyre. Ronald Koeman kapitány jóvoltából azonban megnyerte a válogatott a Nemzetek Ligája-csop...
Németország a legvégén bukta a győzelmet Hollandia ellen, ami a franciáknak fájt igazán A 85. percig 2-0-ra ment a jól játszó német válogatott.
Hollandia intézte Franciországot, kiestek a németek - eredmények Cseh-szlovák meccs lesz majd a bentmaradásért.
Németország kiesett az A ligából Hollandia elintézte a válságban lévő németeket.