Kézi-Eb: Magyarország-Hollandia 11-10

A magyar válogatott Hollandia ellen kezdi meg az Európa-bajnokságot.

2018. december 1. 14:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tovább zajlik Hollandia társadalmi szétesése Polarizálódik a holland társadalom – szögezi le jelentésében a holland kormányzat alá tartozó Biztonsági és Terrorelhárítási Nemzeti Koordinációs Iroda

Mintegy húszezer lumma pusztult el Hollandia partjainál Becslések szerint mintegy húszezer lumma pusztult el Hollandia partjainál, több száz madártetemet a tengerpartra sodort a víz, a szakemberek értetlenül állnak a vadmadarak tömeges pusztulása előtt.
Tömegesen pusztulnak a hollandiai madarak, és senki sem érti, miért A lummák tetemei egy hónappal ezelőtt kezdtek el feltűnni Hollandia partjainál.
Nyílt levél René van Hell úrnak, Hollandia budapesti nagykövetének Egy átvirrasztott, nehéz éjszaka után arra az elhatározásra jutottam, hogy delegációt alakítok, s néhány barátommal Hollandiába utazunk megvizsgálni a holland jogállam és demokrácia állapotát.
Magyar vétó Brüsszelben, Szijjártó a fél világot kiosztotta Brüsszel, az ENSZ, az Arab Liga, Hollandia, Franciaország és Írország is megkapta a magáét. Bokszzsáknak néznek, ez mégiscsak több a soknál!"
Vasárnap jár le a hat európai ország Madurónak adott ultimátuma Vasárnap jár le a hat európai ország Németország, Spanyolország, Franciaország, Hollandia, Portugália és Nagy-Britannia által Nicolás Madurónak adott ultimátum, amely szerint elismerik elnöknek Juan...

Megváltoztatja rasszista elemeket tartalmazó figuráit Hollandia legnagyobb vidámparkja Az ázsiai figurák vágott szemét és hosszú, kilógó metszőfogait is megváltoztatják.
Hollandia több mint hatszáz gyereknek biztosít menedéket Mintegy 630 gyerek és családjaik maradhatnak Hollandiában, miután évek óta húzódó sikertelen kérelmezést követően menedékstátuszt kaptak a kormánykoalíció kivételesnek számító döntése értelmében -...
Bizonyos feltételekkel kiköthet Olaszországban a mentőhajó A 47 embert szállító hajó csak akkor köthet ki Olaszországban, ha utasait azonnal útnak indítják Németország vagy Hollandia felé szögezte le az olasz belügyminiszter.
Európa rákap a lengyel friss almalére Meglepő módon Hollandia a lengyel NFC-termékek legnagyobb piaca.
Lengyelország és Hollandia rendezi a 2022-es női röplabda-világbajnokságot
Hollandia megúszott egy többtucatnyi életet követelő terrortámadást Azzal, hogy hét terroristát még az elkövetés előtt sikerült beazonosítani és elfogni, Hollandia megúszott egy többtucatnyi halálos áldozattal járó terrortámadást - mondta a bíróság előtt az ügyészség ...