Csunderlik a Fülkében: Az erős vezetők kultuszát építi a NER emlékezetpolitikája

Történelemformálás, emlékezetpolitika és párhuzam Tisza István és Orbán Viktor között. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

2018. december 1. 16:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fülke: A rendszer meztelen Egyetlen médiaholdingba terelték össze a kormányközeli sajtófelületek jelentős részét, összeállt a Fidesz médiás halálcsillaga. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Bors utánajárt: Életeket ment, hogy nincs a metrón utasvészfék Három módjuk is van a budapesti metrón utazóknak arra, hogy jelezzék a bajt. De mi van, ha épp a sofőrnek van problémája? Vagy ha nincs is vezető a fülkében? És egyáltalán: miért nincs vészfék?
Fülke: Felépülhet a kerítés a Hős utcai gettóban A Hős utcai szegregátum lakói folyamatos nyomás alatt élnek, az önkormányzatnál a humánum az utolsó szempont a telepfelszámolás során. Ez a hvg.hu közéleti podcastja.
Fülke: Budapest még akár nyerhet is Ritkán volt a magyar történelemben olyan időszak, amikor egy évtizeden át, erősödő gazdasági környezetben fejlődhetett az ország fővárosa. Vajon eldőlt-e már, mit hagy maga után az Orbán-kormány Buda...
Fülke: Mi lesz Németországgal Merkel után? Átállították a váltót Németországban, elnököt választott a CDU. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.
Orbán Viktor: sikerült visszaverni a támadást Brüsszelben A kormányfő közölte: a brüsszeli csúcs békésnek indult, joviális tanácskozásnak tűnt, de viharosra sikeredett, mivel több pénzt, több jogot akartak adni a migránsoknak.

'A keresztény kultúrát vették célba' Levelet írt Emmanuel Macron francia elnöknek Orbán Viktor - tájékoztatott a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő a Strasbourgban elkövetett terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében részvétét ...
Orbán Viktor nem félt egyáltalán A fideszes Halász János nem tudja, hogy mi ellen tüntetnek az emberek szerda este.
Egy harmadik Airbust, és további repülőket is vesz a honvédség Arra a kérdésre, miért használja Orbán Viktor is a katonai célú Aribusokat, a miniszter azt mondta: ez is honvédségi feladat.
Levélben gratulált Orbán Viktor Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök a németországi Kereszténydemokrata Unió új elnökének, Annegret Kramp-Karrenbauernek a megválasztásához. A kormányfő továbbra is stratégiai jelentőséget t...
A nap videója: nemcsak Orbán Viktor jár meccsre Óriási hypevideót csináltak Donald Trump meccsnézésének a Fehér Házban. Az elnök a hadsereg és a tengerészet amerikai focimeccsén járt.
Orbán: vérfrissítés kell Brüsszelben A jövő májusi európai parlamenti választások után javulni fog a demokrácia minősége. Erről beszélt Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök kiemelte azt is, hogy a migráns-vízum ügyében szeri...