Buszokat indít az Audi-dolgozók szakszervezete a rabszolgatörvény elleni tüntetésre

Számukra is elfogadhatatlan a mostani jogalkotási folyamat.

2018. december 5. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Komoly megszorítások az Audinál, a munkásokon csattanhat az ostor Átállítanák a termelést az Audi központi üzemében, három műszak helyett csak két műszakban gyártanának autókat Ingolstadtban, tudta meg a Handelsblatt. Az Audi győri üzeme gyakorlatilag szimbiózisban....

Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkja épül Győrben Az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején, mintegy 160 000 négyzetméteren épít az E.ON egy 12 megawatt beépített csúcsteljesítményű naperőműparkot. A projekt megvalósításával az Audi Hunga...
Negyven gólig jutott a Győri Audi ETO az NB I-ben A Budaörs nagy pofonba szaladt bele.
Dudálással zavarták meg, amikor a parkolóban a tejet és a kakaóját keverte össze, bosszúból kiszúrta a másik kerekeit Megszívta, mert így az is kiderült, hogy a Peugeot-jára egy Audi rendszámát tette.
A Győri Audi ETO-nak nem kell a fiatal magyar válogatott Siófokra távozik Hársfalvi Júlia, a Győr kétszeres válogatott szélsője.
Újabb olimpiai bajnok kézis érkezik Győrbe A norvég Amanda Kurtovic jön, egy játékos híján már teljes a Győri Audi ETO KC kerete a következő szezonra.

Az Audi-sztrájk tanulságai A győri munkabeszüntetés jogos volt, az ellenzék politikai hecckampánya viszont káros.
Így edzenek és játszanak együtt az Audi versenyzői Parc Fermé: Így edzenek és játszanak együtt az Audi versenyzői
A norvég bajnok sem volt ellenfél a Győri Audi ETO-nak Óriási formában a Bajnokok Ligája-címvédő.
Egy luxusfeleség szemét nem lehet ám VW Polóval kiszúrni Az Audi A1 visszatért a második generációval, és elmondhatjuk: ez most a kisautók királya.
A győri Audi-gyár szakszervezete jótékony célra ajánlja fel a sztrájkalapban maradt pénzt Gyermekmentőknek és egy állatotthonnak utalnak majd.
Így lett professzionális az Audi szakszervezete Az Audi szakszervezetének kialakulásáról, megerősödéséről, működéséről és a sztrájk kialakulásáról, majd a megállapodásról árult el részleteket Németh Sándor és Csalogány György, az Audi Hungária...