Több az undok főnök, mint 15 éve: stresszesebb a munka, és a pénz sem jobb

Nem javultak a munkahelyi viszonyok és a főnökök 15 év alatt, és a munkahelyi stressz is csak növekedett.

2018. december 6. 13:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Ő Victoria Beckham sosem látott unokahúga: Döbbenet, mennyire hasonlítanak Akár a lánya is lehetne.
Fagyos levegő érkezik kelet felől időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...
Részeg bemondó miatt kapta más az Oscar-díjat, titkos szervezet áll a háttérben - összeesküvés-elméletek a díjátadó körül Közeleg a 91. Oscar-díjátadó. A legnagyobb nemzetközi filmes esemény sem kerülte el az összeesküvéselmélet-gyártók figyelmét, akik szerint bizony Hollywoodban sem minden az, aminek látszik. 
Brutálisan izmos lett a Feleségek luxuskivitelben üzletasszonya - Fotók A szülései után is hibátlan a teste.
Csapadék és erősödő szélfúvás időjárás-jelentés, 2019. február 22., péntek, ...
8 titkos hely, ahová egyszerű halandó sosem teheti be a lábát Némelyik nagyon is félelmetes.

Top hírek:
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.
Minden szív együtt dobban a magyar csapatért - péntek 19.00 A magyar exatlonistáknak együttes erővel kell megküzdeniük a dominikai csapattal. A Nemzetek Viadala pénteken 19.00-kor a TV2-n!
42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.
10 imádni való, állatos fotó, amiről csak úgy árad a boldogság és a szeretet Ezek a képek annyira tiszták és ártatlanok, hogy szinte belesajdul a szívünk.
Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.
Drew Barrymore-t fel sem ismerni - Új külseje nem éppen előnyös Legújabb filmjében elég érdekes külsővel állt kamerák elé.