Több az undok főnök, mint 15 éve: stresszesebb a munka, és a pénz sem jobb

Nem javultak a munkahelyi viszonyok és a főnökök 15 év alatt, és a munkahelyi stressz is csak növekedett.

2018. december 6. 13:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt a végső értékelés: ezt gondolja a döntősökről a zsűri Mielőtt kihirdették a győztest, a zsűri összefoglalta a tíz hét alatt szerzett élményeket, és elmondák véleményüket a döntősökről. 
Legyűrte a Mol Vidi a Fradit Hatalmas küzdelemben 21-re nyert odahaza a címvédő Mol Vidi a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 18. fordulójának, és egyben a 2018-as év utolsó bajnoki mérkőzésén. Fotók: Bors (Nemzeti Sport)
Víkend - december 22., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Gryllus Dorka, Lengyel Tamás, Simon Kornél, Árpa Attila, Szabó Domokos
Visszaszólt Freddie Majkának Majka kijelentette, hogy Freddie-ből pont az hiányzik, ami Pásztor Annában megvan: az ösztönemberség. De Freddie a végén visszaszólt.
Dáridó Anno - szombat 18.00 Ajánló - Dáridó Anno: szombat esténként a Zenebutikon!
Freddie és Pásztor Anna: Márti dala 10. adás Freddie Kiss Tibi bőrébe bújva, egykori mentorával, Pásztor Annával adta elő a Márti dala című slágert a Döntőben.

Top hírek:
Freddie-t Márti dalával segíti Pásztor Anna Könnyes lesz a Sztárban sztár döntője, hiszen az egyet­len versenyben maradt férfi az egyik legszebb magyar dalt énekli. Azt nem tudom, hogy egy Sztárban sztárt meg lehet-e nyerni Márti dalával, de hogy mi mindent megnyertünk vele az életben, az tuti mondja Pásztor Anna, aki Freddie duettpartnere lesz.
A fogoly - Teljes film Rendező: Atom Egoyan Szereplők: Kevin Durand, Ryan Reynolds, Rosario Dawson, Alexia Fast, Mireille Enos
Kamarás Iván: Azt hittem, én vagyok Darvas Iván - interjú A Liliomfit látva döbbent rá, hogy a legendás színész kiköpött fiatalkori mása.
Szikora Róbert fiatalkori fotókon - Nem csoda, hogy a lányok rajongtak érte Szikora Róbert volt az egyik leghelyesebb hazai sztár.
Felgyorsíthatod a fogyást, ha reggelire eszel gyümölcsöt: ez az oka a kutatók szerint Sokakat foglalkoztat a gondolat, vajon melyik napszakban célszerű gyümölcsöt enni fogyókúra idején. Amerikai kutatók kiderítették.
Sztárok, akik nem hajlandók közösen dolgozni Lehet, hogy te imádnád őket együtt a filmvásznon, de az A-listás gyűlölködés miatt tutira nem fogod őket ismét egy filmben látni.