Sok pénzt is bukhatunk azzal, ha a taxiban hagyjuk a telefont

Az okoseszközök felét még jelszóval sem védik a felhasználók, pedig a tartalmak elvesztése nem csak a cégeket, de a magánembereket is érzékenyen érinti. Joggal merülhet fel a kérdés, miért tesszük ki magunkat ilyen szintű digitális veszélynek?

2018. december 6. 17:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Budapestre költözik a Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre költözik a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB). A pénzintézet igazgatótanácsa december 4-i ülésén egyhangúlag hozta meg a döntést. Varga Mihály Pénzügyminiszter üdvözölte a lépést, valamint a magyar diplomácia sikereként értékelte azt.
Együtt egymásért A dm elnyerte az Év Vállalati Önkéntes Programja címet.
Csaknem a korábbi dupláját fizeti az állam az üzemi balesetek miatti táppénzre Egy év alatt 77 százalékkal nőtt az erre fordított összeg.
Emelkednek az európai tőzsdék Ázsiában emelkedtek a részvényindexek szerdán, a jó hangulatot Donald Trump Twitter-üzenetei, és az USA-Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos, pozitív hírfolyam táplálta, a kereskedelmi...
18 milliárdos beruházással 250 új munkahely jön létre Békéscsabán Kanadai autóipari multi bővít.
A magyaroknak mindent el lehet adni? Ezzel etet minket a legendás hazai szalámigyár Te megennéd ezt?...

Top hírek:
Importvámot csökkenthet Kína - Szárnyalnak az európai autóipari részvények Mérséklődött a kereskedelmi háborús feszültség, miután a Bloomberg ma arról számolt be, hogy Kína az Egyesült Államokban gyártott autókat terhelő 40 százalékos importvámját 15 százalékosra...
Juncker a Brexitről: Nem lesz jobb megoldás Az Európai Bizottság elnöke nem akar már tárgyalni az ügyről.
Engedhetnek a kínaiak, örülnek az autógyártók Emelkedett az autógyártók részvényeinek árfolyama kedden arra hírre, miszerint Kína az Egyesült Államokból importált autók vámtarifájának csökkentésére készül.
Lassan emelkedik a casco szerződések száma Az elmúlt hetek hektikusan változó hőmérséklete után az előrejelzések szerint tartósan beköszönt a téli időszak. Az ilyen időjárási viszonyok között emelkedő balesetszám emlékeztetheti az autósokat arra, hogy gépjárművük téli felkészítésén túl a kiterjesztett biztosítást is érdemes megkötni hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
A "megokosodott" fogyasztó mítosza Olyan, mint egy kiéheztetett ember, aki most annyit eszik, amennyit csak bír - interjú Töröcsik Máriával.
Lassan rájönnek a magyarok: így is védeni kell az autót Télen nagyobb az esély a balesetekre, ám egyre többen biztosítják be magukat!...