Börtönbe zárná a politikusokat és a papokat is Böjte Csaba

A ferences rendi szerzetes a Budapesti Fegyház és Börtönben látogatott meg elítélteket.

2018. december 6. 17:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Böjte Csaba: A katolikus életforma alapja az elesettek befogadása A szerzetes szerint Ferenc pápa sem mondhat egyebet, mint hogy legyünk nyitottak.

A szeretetről elsősorban nem beszélni kell Hatvan éves Böjte Csaba Csaba testvér, ahogy a gyerekek szólítják, munkáját-szolgálatát nemcsak a Kárpát-medencében, hanem Nyugat-Európában és a tengerentúlon is elismerik és támogatják.
Böjte Csaba 60 éves Böjte Csaba - született 1959.01.24-én Kolozsváron - ferences szerzetes, a dévai gyermekotthon alapítója.
Díjakat adtak át Böjte Csaba Pro Cultura Hungarica elismerésben részesült Kásler Miklós a budapesti Hagyományok Házában rendezett díjátadón a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetőjének munkásságát méltatta.
Életfogytig tartó börtönre ítélték az ausztrál gázolót Az elkövetőnek legalább 46 évig kell börtönben ülnie.
Életveszélyes sérüléseket okozott a börtönben verekedő férfi Már szabadult volna, amikor megverte rabtársát. Újabb évekre börtönben marad.

Börtönben marad a sólyi gyerekgyilkos Brutálisan ölt meg egy nyolcéves gyereket.
Barátnője magára tetováltatta a börtönben ülő focisztár nevét Így vallott szerelmet.
Akár 20 év börtön is várhat az adócsalókra A 16 fős banda 400 millió forintnyi áfát csalt el.
Börtön járhat a letépett hóvirágért Akár börtönbüntetést is kaphat az, aki hóvirágot szed. Ugyanis védett növény, ezért szigorúan tilos letépni. Az elmúlt napok enyhe időjárása miatt tömegével nyílik a hóvirág. Egy szál akár 10 ezer for...
Börtön járhat a szex közben lehúzott gumiért  Szingapúr lehet az első ország a világon, amelyik börtönbüntetéssel szankcionálja az úgynevezett stealthing-et, vagyis azt, amikor a férfi szex közben, titokban szabadul meg az óvszertől, ezzel nemi b...
Lehet-e független Katalónia? Lázadás, foci és harminc év börtön Katalónia kiválása Spanyolországból gyakorlatilag kizárt, mivel azt egyetlen spanyol politikai erő és a nemzetközi közösség sem fogadná el mondta el a privátbankár.hu-nak Dr. Lénárt András. A Szegedi...