Kivizsgálták: a glória védte meg Leclerc sisakját Alonso szárnyától

Végképp felesleges arról vitázni, hogy mutat.

2018. december 6. 17:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rosberg Verstappenre tenné a pénzét Bár Nico Rosberg szerint 2019-ben is Lewis Hamilton a világbajnoki cím elsőszámú várományosa, ha fogadni akarna, a Max Verstappenre, esetleg Charles Leclerc-re tenne pénzt. Elveszítené?

Sainz nem érez nyomást Alonso utódjaként Sokak szerint nem lesz könnyű dolga Carlos Sainznak, mivel a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót kell pótolnia a McLarennél. A fiatalabbik spanyol mégsem aggódik a szituáció miatt.
Rosberg: Vettel nem engedheti meg magának ezt a luxust A 2016-os világbajnok úgy gondolja, Sebastian Vettel nem engedheti meg magának, hogy még egy, a tavalyihoz hasonló szezont produkáljon, mivel Leclerc könnyedén profitálhat a hibáiból.
A Ferrari kezdetben Vettelt segíti majd Sokan kíváncsiak, hogyan fog alakulni Sebastian Vettel és Charles Leclerc viszonya a Ferrarinál. Lehetséges, hogy a fiatal pilótának első szezonjában a német világbajnokot kell segítenie.
Mercedes-Ferrari-öszvér az új F1-McLaren Immár Alonso nélkül mutatták be az idei kocsit.
Rosberg: Kimi egyértelmű második volt A 2016-os világbajnok, Nico Rosberg nem bánná, ha már megszakadna egykori csapatának uralma. Arról is beszélt, hogy az elődjéhez képest más szintet képviselő Charles Leclerc érkezése megfűszerezi a Fe...

A McLaren ködösít Alonso tesztje kapcsán Az F1-es sajtó és a rajongók is arra számítanak, Fernando Alonso vezetni fogja a McLarent a barcelonai teszten. Gil de Ferran nem erősíti meg a feltételezést, viszont nem is cáfolja.
Alonso újra a McLarennél járt Parc Fermé: Alonso újra a McLarennél járt
Verstappen: Az új Hamilton és Vettel leszünk Saját maga mellett Charles Leclerc-t gondolja a jövő nagy generációjának a Red Bull legfiatalabb futamgyőztese. Ha Lewis Hamilton és Sebastian Vettel kiszáll, ők lehetnek a trónkövetelők.
Leclerc a Ferrari idei egyenruhájában Parc Fermé: Leclerc a Ferrari idei egyenruhájában
Todt: Leclerc nem veszítheti el a türelmét Sokan fényes jövőt jósolnak Charles Leclerc-nek, akitől azt várják, hogy már idén megdolgoztatja Vettelt a pénzéért. Menedzsere, Nicolas Todt szerint viszont nem szabad, hogy elveszítse türelmét.
Riválisok - 24. rész Valentina dühöng, amiért Isabel beengedte Jose Miguelt a házba. Alonso árulása után nem tud bízni a férfiakban, úgy véli Jose Miguel kedvessége is pusztán csak álca. Mióta megismerte Ivanát, Horacio m...