2020-tól ingyenes lesz a tömegközlekedés Luxemburgban

Tavaly több mint 100 millió ember tömegközlekedett a miniállamban.

2018. december 6. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így készül az ingyenes tömegközlekedésre Luxemburg Bő egy év múlva mindenki ingyen utazhat a nagyhercegségben. Persze ennek is ára lesz.

Friss hírek
Putyin betelefonál? Folytatódott a rejtélyes bombariadó sorozat Már hónapokkal korábban is voltak hasonló telefonhívások.
Utolsó másodperces védéssel nyert a Szeged a BL-ben A kézisek megszenvedtek az ukrán Motorral, végül 30-29-re nyertek.
Kézi BL: óriási küzdelem volt a Szeged meccsén A Tisza-parti drukkerek lerághatták a körmüket.
A Taiwan Semiconductor rontott a prognózisán Az egyik üzemében le kellett állítania a termelést.
Kínozta, kopaszra borotválta szerelmét a szigetvári férj Nem tudta elviselni, hogy szakítottak, ezért foglyul ejtette, és válogatott kínzásoknak vetette alá volt szerelmét egy szigetvári férfi: a nőt két napon keresztül pucérra vetkőztetve verte, megalázta, kopaszra borotválta és kínozta. Csak a nő lélekjelenlétén múlott, hogy kiszabadult.
A béna robotokat építő lány, Simone Giertz nemrég megosztotta az Instagram-történelem egyik legfurcsább fotóját: a kiműtött agydaganatát, amiből elküldött egy darabot az Antarktiszra

Megvan az első ország, ahol a teljes közösségi közlekedés ingyenes lesz, egy apró kivétellel Luxemburg kormánya és törvényhozása véglegesen jóváhagyta a döntést: 2020 március elsejétől az összes közösségi közlekedési hálózat ingyenes lesz a nagyhercegségben.
A számok nem hazudnak: beértük Ausztriát, de a szlovákoknak csak a hátát nézzük Meglepő módon rossz a helyzet Dániában és Luxemburgban is - a románokról nem is beszélve....

Top hírek:
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.
Mesterműnek nevezték Mészáros Márta filmjét a Berlinalén A rendezvényről az M5 kulturális csatorna híradója számolt be szombat este.
Egy félidő alatt lefocizták ellenfelüket a baszkok A Real Sociedad huszonöt perc alatt eldöntte a mérkőzést a Leganés ellen.
Ez lesz a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma A Budapest Folyamat a bevándorláspárti erők megállításának szimbóluma lesz – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.