2020-tól ingyenes lesz a tömegközlekedés Luxemburgban

Tavaly több mint 100 millió ember tömegközlekedett a miniállamban.

2018. december 6. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyre több magyar számít szegénynek, pedig dolgozik Az EU-ban csak Luxemburgban rosszabb a helyzet.

Friss hírek
2030-ra olyan meleg lehet, mint 3 millió éve volt Amikor 18 méterrel magasabb volt a tenger Több millió éve tart a földi klíma lehűlése, ezt fordíthatja a visszájára az emberiség a tevékenységével, aminek következtében a hőmérséklet 2030-ra a hárommillió éve uralkodott időjárási viszonyokhoz fog hasonlítani. Ha a mostani szinten marad a szén-dioxid-kibocsátás a földi légkörbe, akkor pedig 2150-re olyan időjárási viszonyok fognak uralkodni a bolygón, mint az első emlősök kifejlődésének idején, ötvenmillió éve.
Tarlós: Demszky Gábor idejében mikor fogadta ilyen látvány a járókelőket? A főpolgármester szerint jó irányba tart Budapest, a jövőben minden eddiginél több fejlesztés várható. A baloldali károgókkal kapcsolatosan is volt néhány keresetlen szava.
Végigrabolta a fél országot egy soltvadkerti férfi félszáznál is több helyre tört be Fellebbezett az ügyészség a túl enyhe ítélet miatt.
Új fegyverek a rendvédelmiseknek A fegyvereket a következő időszakban osztják ki valamennyi katonai alakulatnak, a rendőröknek és a fegyveres szerveknek.
Aggasztja a környezetszennyezés a magyarokat Az E.ON megbízásából 7 európai országban 7000 embert kérdeztek arról, hogy mit tartanak a legnagyobb társadalmi kihívásnak.
Miniinterjút készítettek Orbánnal Az ellenzék próbálja megakadályozni a rabszolgatörvényről a szavazást, a pulpitusra felvezető utat állták el. Időközben Szabó Tímea és Tordai Bence Párbeszédes képviselők mininterjút készítettek Orbánnal.

Zseniális látvány: így futamít meg egy macskát egy patkány - videó Némiképp felcserélődtek a szerepek abban a videóban, amit Luxemburgban rögzítettek a közelmúltban: egy patkány ugyanis alaposan megkergetett egy macskát. A cica eleinte azt hitte, nyerő helyzetben van...
Kálloy Molnár Péter: Megvagyok, köszönöm! Úgy látszik, a rajongók imái meghallgatásra találtak, ugyanis jó hírek érkeztek Kálloy Molnár Péterről. Mint is­meretes, a sztárt múlt vasárnap rohammentő szállította kórházba a Budapesti Operettszính...

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.
Halálos drog: a debreceni díler tudta, hogy veszélyes A díler olyan erős drogot adott el, amitől egy ember meghalt, hatan pedig életveszélyes állapotban kórházba kerültek. A Kékfény riportja.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben, sajtóinformációk szerint bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.