Lerobbant az 56-os villamos az Attila út és a Krisztina körút kereszteződésében

Fotó: Urfi PéterAz összes villamos beragadt, 4-5 perc alatt feltorlódott féltucat villamos, illetve több busz is jelentette a helyszínről kollégánk.

2018. december 6. 18:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dávid Krisztina aranyérmes a parasportlövő Eb-n Magyar az alapversenyben is a legjobb volt a belgrádi Eb-n

Fogyatékos emberek által készített mikuláscsomagot kapnak intézetben élő gyerekek Fülöp Attila úgy fogalmazott, a kezdeményezés jól példázza, hogy azok is tudnak segíteni, akik maguk is segítségre szorulnak.
Fülöp Attila: a nevelőszülői hálózat lehetőséget ad a családban nevelkedésre A nevelőszülők nem csak távolról, a tribünről szurkolnak a nehéz helyzetben lévő gyermekeknek, hanem megfogják a kezüket és átsegítik őket az előttük lévő akadályokon.
Bréking: Stohl András eljegyezte barátnőjét Eljegyezte kedvesét Stohl András. A nagy bejelentést Majka tette meg Instagramján, ahol egyből sok boldogságot is kíván a párnak.  Ahogy a képen látható, a színész és Vica boldogságán többek kö...
Die Hard 5. - Drágább, mint az életed - december 8., szombat, 18.55 Ajánló - Szereplők: Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Jai Courtney, Sebastian Koch, Cole Hauser, Yuliya Snigir, Kamarás Iván, Árpa Attila, Ganxsta Zolee, Növényi Norbert
Zöld Híd: Egy zsákfalu polgármestere mert csak elindulni az elnökségért a váci fideszes ellen Eredetileg nyolc jelölt volt a Zöld Híd Kft. elnöki posztjára, de hatan "illő tisztelettel" visszaléptek. A fideszes Fördős Attila ellen csak Kosd polgármestere mert elindulni.

Örökzöld párizsi hacacáré egy útszéli virágért Az eredetileg háromfelvonásos, tizenkét képből álló Mayát Gém György és Réthly Attila (aki rendezője is az előadásnak) kétrészes revüoperetté dolgozta át. Ma este lesz a bemutató.
Marko Nikolics: Küzdeni kell tovább! Fiola Attila szerint nem sikerült semmi, Paulo Vinícius szerint katasztrofális volt a fagyos pálya.
Erősebb családokból állhat össze egy erősebb nemzet Beneda Attila úgy fogalmazott, családbarát országot szeretnének felépíteni, a nemzeti konzultáción pedig a családok véleményét kérik ehhez.
Ütötték-verték egymást a Fradi és a Fehérvár hokisai videó A szezon eddigi legjobb bajnokiján a Fradi szétlövéssel 8-7-re legyőzte a Fehérvári Titánokat a jégkorong Erste Ligában. A szoros összecsapáson pattanásig feszültek az indulatok, a 36. percben el is s...
Dolhai Attila - Visszatérés - Dallista és CD vásárlás itt! Dolhai Attila hazánk egyik legismertebb énekese, aki karrierje során a musicalirodalom számos jelentős szerepét játszotta el és vitte sikerre. Négy év kihagyás után a művész egy duplalemezes válogatá...
Miatta érezzük úgy, hogy ott vagyunk a Marson Az X-aktáktól a Katedrálisig a legmenőbb sorozatokon dolgozik Szalay Attila operatőr. Interjú.