Lerobbant az 56-os villamos az Attila út és a Krisztina körút kereszteződésében

Fotó: Urfi PéterAz összes villamos beragadt, 4-5 perc alatt feltorlódott féltucat villamos, illetve több busz is jelentette a helyszínről kollégánk.

2018. december 6. 18:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így varázsolhatsz új külsőt régi, megunt cipőidnek! Gyergyai Krisztina, blogger korántsem hagyományos körömcipőket mutatott be a FEM3 Caféban, sőt azt is elárulta, hogyan varázsolhatod át a már megunt alkalmi cipőidet otthon.

Kislánya születéséhez lakást bérelt a klinika közelében Ambrus Attila Bár a kislány születésénél nem léptek fel komplikációk, a Viszkis nem bízta a véletlenre a kórházba menetelt: mivel elvették a jogosítványát ittas vezetés miatt, lakást bérelt a kórház közelében, hogy...
5 és fél percen át hálálkodott az olimpikon a kormánynak a felemelt életjáradékért Vári Attila a kormányzati videó után most a Mokkában emlékeztette a nézőket arra, hogy annyira köszönik szépen.
Dávid Krisztina megszerezte a második magyar paralimpiai kvótát A 2016-os riói paralimpia előtt is sportlövő volt a második kvótaszerző.
Fülöp Attila: meg kell hallanunk a nevelőszülők hangját A kormány által kezdeményezett nevelőszülői program küldetése, hogy felerősítse a segíteni szándékozó nevelőszülők, valamint a támogatásra szoruló fiatalok hangját - hangoztatta az országjáró prog...
Gajdos Tamás és 17 évvel fiatalabb párja - Krisztina szexi estélyibe bújt Gajdos Tamás és Krisztina már 26 éve szeretik egymást.

Kirándulás közben tűnt el egy 12 éves fiú Nagykovácsiban Attila 170 cm magas, 75 kilogramm, szőkésbarna, rövid hajú. Eltűnésekor zöld kabátot és farmernadrágot viselt.
Íme az első kép a Viszkis-babáról Február 12-én született meg Ambrus Attila kislánya, Anna, és azóta mindenki azt várja, hogy a büszke apuka mikor mutatja meg szeme fényét a nagyvilágnak. A bemutatásra nem is kellett sokan várni, pént...
Életműdíjat kaptak Gergely Gáborék A Magyar Sportújság­írók Szövetsége és a MOB Jónyer Istvánnak, Klampár Tibornak és a jelenleg a Bors munkatársaként dolgozó Gergely Gábornak adta az Életműdíjat az Év sportoló­ja-gálán. A Nemzeti Szín...
Nagy Gábor és Paszkál Gilevszki kapta a Balassi Bálint-emlékkardot Nagy Gábor József Attila-díjas költő és Paszkál Gilevszki macedón költő, műfordító vette át idén a Balassi Bálint-emlékkardot, amelyet szerdán adtak át a budapesti Gellért Szállóban.
Megszületett Ambrus Attila lánya Kedd este megérkezhetett a várva várt gólya a hajdan Viszkisként megismert Ambrus Attiláékhoz! Olvasóink ugyanis jelezték, a SOTE folyosóján látják Attilát, s a beszédfoszlányok alapján arra lehet köv...
14 év után újra magyar aranyérem a téli európai ifiolimpián A rövidpályás gyorskorcsolyázó Talabos Attila 1500 méteren nyert.