Nem közeledtek az álláspontok a minimálbér-emelésről

Jelenleg a minimálbér bruttó 138 ezer forint, a bérminimum pedig 180 500 forint.

2018. december 6. 18:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Pontot vesztett, de még reménykedhet a DVTK A jégkorong Tipsport Ligában 2-1-re kikapott a DVTK Jegesmedvék a Poprád ellen idegenben.
Humánmeteo: fejfájással indul a hét Hétfőn nem érkezik front a térségünkbe, de fokozódhatnak az ízületi panaszok, és sokakat fejfájás gyötörhet. ...
Kigyulladt egy raktár Ózdon Az épületben ruhaneműket tárolnak.
Hrabal a sörért, Ady a konyakért volt oda - irodalmi legendák kedvenc italai Bizarr művészet - ezt a címet viseli sorozatunk, melyben világhírű alkotók megdöbbentő, megbotránkoztató, sokszor sötét titkairól rántjuk le a leplet. Bizony kedvenc költőink-íróink sem vetették meg az alkoholt. Sőt!
Azt hitte, csak álmodja, hogy ellopják a kocsiját, miközben benne aludt A rendőrök sem akartak nekihinni, majdnem letartóztatták.
Gól az egyik kapuba, a másiknál jött a 11-es videóbírózás után A SPALFiorentina olasz futballbajnokin abszurd eredményt hozott a technikai segítség.

Top hírek:
Harmadik hónapja tüntetnek a sárgamellényesek Újabb célkitűzéseket keresnek a mozgalomnak.
Az űrbe megy a Halálos iramban? A legutolsó rész rendezője ezt sem tartja elképzelhetetlennek.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Megállíthatatlan a Diósgyőr, megint kikapott a Haladás A miskolciak hátrányból fordítottak.
15 évet túlórázott a legendás marsjáró Az Opportunityvel végleg elvesztette a kapcsolatot a NASA.
Tüntetők próbálták betörni a miniszterelnöki hivatal bejáratát Tiranában Az ellenzék provokátorokat okol az erőszakos cselekedetekért.