Nem közeledtek az álláspontok a minimálbér-emelésről

Jelenleg a minimálbér bruttó 138 ezer forint, a bérminimum pedig 180 500 forint.

2018. december 6. 18:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Giorgio Chiellini nem játszik a fontos BL-meccsen a műfű miatt Cristiano Ronaldo viszont biztosan kezdeni fog a Young Boys ellen.
Példátlan módon pusztul az Északi-sarkvidék Kétségbeejtő, ami az Arktiszon történik.
Ilyen lakásokat keresnek leginkább a magyarok Az ingatlanok drágulása miatt az olcsóbbakat keressük.
Britney rénszarvasként elénekelt White Christmas-énél nem lesz ma kegyetlenebb dolog Még az is bocsánatosabb bűn lenne, ha a Mikulást lelökné a lépcsőről.
Kiemelten védik a karácsonyi vásárokat hazánkban is A nagyobb vásároknál a járművek behajtását betonelemekkel akadályozzák.
Mi történik a mellünkkel futás közben? Leggings mellé sportmelltartó jár, szinte természetes párt alkot a kettő. Az elmúlt években egyre több remek melltartó kapható, igaz, nem a legolcsóbban. Ennek is köszönhető, hogy feltettük a kérdést: szükségünk van-e egyáltalán... ...

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Ez lesz az új telefonos divat? Itt a világ első lyukasztott kijelzős mobilja Viszlát, szenzorsziget: a korábbi híreknek megfelelően a Samsung bejelentette az első, Infinity O kijelzős telefonját. Ezen már ott van a kameralyuk.
Egy közúti és egy biciklishidat is építenek a szlovák határra Az egyik a Duna, a másik az Ipoly felett fog ívelni.
Az Iszlám Állam merényletét akadályozták meg Ausztráliában Legalább 12 év börtönbüntetésre ítéltek Ausztráliában egy 18 éves fiatalt, aki a vád szerint terrortámadásra készült.
A 20. század leghallgatottabb dala lett a Bohemian Rhapsody A nemrég megjelent film sokat dobott a népszerűségén, így olyan dalokat előzött meg, mint például a Smells Like Teen Spirit a Nirvanától.
Vadai szerint Kövér lef*szozott egy MSZP-s képviselőt hétfőn a parlamentben Kövér hirtelenjében nem tudta, hogy hívják Varga Lászlót, ezért rákérdezett, hogy ki az, aki éppen üvöltözik. Hogy pontosan milyen szót használt Vargára, azt mindenki eldöntheti maga.