Kolozsvári konferencián idézték fel a száz évvel ezelőtti erdélyi hatalomváltást

Erdélyi magyar történészek, egyetemi oktatók idézték csütörtök délután egy kolozsvári konferencia keretében a száz évvel ezelőtti erdélyi hatalomváltást.

2018. december 6. 20:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Lezárult a 2018-as tippjáték szezon A ma hajnali amerikai mérkőzéssel lezárult a profiboksz.hu 2018-as tippjáték szezonja. A befejező, 24. fordulóban a 23 pontot gyűjtő El Doggy, Hatton és Tommy_Carrot szerepelt a legeredményesebben, a második pozícióban kilences-,
VV9: Kiesett Krisztián, Roli a következő kiválasztott Párbaj és kiválasztás is volt egymás után.
Lionel Messi mesterhármasával gálázott a Barca Emellett két gólpassza is volt, a Levante köpni-nyelni nem tudott.
Így vonul pihenőre az NB I - tabella Legyőzte a Vidi a Ferencvárost.
IN DA MIX - Bárány Attila műsora - szombat este Ajánló - IN DA MIX - Bárány Attilával szombat esténként a Zenebutikon!
A Napoli és az AS Roma is kiszenvedte a győzelmet - videó A Genoa hiába vezetett kétszer is, a Cagliari a 91. percben bukta el a meccset.

Top hírek:
Megállapodtak a párizsi klímaegyezmény végrehajtásának szabályairól A párizsi klímaegyezményt három évvel ezelőtt kötötték meg.
Beszólt Orbán elvbarátainak az európai főbankár Fel kell venni a harcot az illiberális gazdaságpolitikával szemben. Az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi hazájában arról beszélt: bár egyre népszerűbbek az illiberális ideológiák, de azok nem képesek megoldani Európa gazdasági problémáit.
Örömvasárnap van, a rózsaszín gyertya meggyújtásának napja A rózsaszín gyertya egyszerre hirdet örömöt és bűnbánatot.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.