CES Blog: Varsó - Los Angeles második (harmadik) nekifutásra

A LOT megint nem bírt magával: londoni gépük is lerobbant, úgyhogy ugrott az American Airlines csatlakozás. Szerencsére a British Airways Boeing 787-esét elértük, és a lengyel télből csak pálmafás 20 fokba jutottunk.

2018. december 31. 6:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Andy Vajna Los Angeles-i sírjánál Mága Zoltán hegedült Amerikában is eltemették a producert. A szertartáson Goldie Hawn és Kurt Russel is részt vett.

Szivarozós képekkel emlékeztek Andy Vajnára a második temetésen Mutatjuk az Instagramra posztolt első képeket a megemlékezés helyszínéről. Andy Vajna Los Angeles-i sírja fia és szülei sírjának közelében van.
15 éve még nem tudtuk, de már javában Kobe-ék koporsóját szögelték A Los Angeles Lakers zsinórban három NBA-bajnoki címet nyert, miközben a csapat két legnagyobb sztárja, Kobe Bryant és Shaquille O'Neal ki nem állhatta egymást. Aztán egy évvel később újra döntőztek, ...
Ibrahimovicot a korával bántják, nem mindennapi ígéretet tett A Los Angeles Galaxy támadója ismét hozta a formáját.
NCIS: Los Angeles - szerda 21.00 Ajánló - NCIS : Los Angeles szerda esténként a Prime-on!
Vajna Tímea turistaosztályon viszi Amerikába Andy Vajna hamvait Los Angeles-be utazik vele.

Közelebbről is megmutatjuk a cipőt, amelyhez hasonlót csak Marty McFly lábán láttunk eddig A Los Angeles Lakers sportolója nemrég élesben is kipróbálta, milyen a Nike önmegkötő/önbefűzős cipőjében egy egész kosármeccset lejátszani. A nagy napról fotók is készültek.
Grammy-díjak - Dua Lipa lett az év felfedezettje Hatvanegyedik alkalommal adták át közép-európai idő szerint vasárnap éjjel az amerikai zeneipar legjelentősebb elismeréseit, a Grammy-díjakat. A Los Angeles-i gála házigazdája Alicia Keys volt, fellép...
Ilyen, amikor LeBron James vállon veregeti LeBron Jamest A Los Angeles Lakers sztárja dobta a felesleges szerénykedést, és jól megdicsérte magát.
Taraji P. Henson a dekoltázsával mutatta meg, szerinte mi kell a férfinak A színésznő sokat sejtető ruhában érkezett a Mi kell a nőnek? női változatának Los Angeles-i premierjére.
Radics Gigi átlátszó felsőben pózolt - Ilyen szexi volt Los Angeles-ben Radics Gigiről nagyon dögös képek készültek.
Így szurkoltak a hollywoodi filmcsillagok a Super Bowl döntőjén Számos hollywoodi filmcsillag szurkolta végig Atlantában a Los Angeles Rams és a New England Patriots Super Bowl döntőjét. A találkozót végül 13-3-ra a Patriots nyerte meg. Többek között Sarah Mich...