CES Blog: Varsó - Los Angeles második (harmadik) nekifutásra

A LOT megint nem bírt magával: londoni gépük is lerobbant, úgyhogy ugrott az American Airlines csatlakozás. Szerencsére a British Airways Boeing 787-esét elértük, és a lengyel télből csak pálmafás 20 fokba jutottunk.

2018. december 31. 6:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajna Tímea 2 év után most kihagyta a Coachellát A bulizás helyett is inkább egy újabb videót osztott meg Andy Vajna Los Angeles-i temetéséről.

Vajna Tímea megosztott egy új videót Andy Vajna Los Angeles-i temetéséről Megtekinthető többek között az Arnold Schwarzenegger által mondott beszéd egy részlete is.
NCIS: Los Angeles - szerda 21.00 Ajánló - NCIS: Los Angeles: szerda esténként a Prime-on!
Brad Pitt annyit beszélt, hogy rá kellett szóljanak A színész Los Angeles megye ülésén kardoskodott egy múzeum felújítása mellett.
2,5 millió dollárnyi sminket loptak a Youtube egyik legjobban kereső sztárjától Jefree Star szerint Los Angeles-i raktárából még piacra sem dobott termékeket is elloptak a tolvajok.
Lövöldözés áldozata lett a Grammyre jelölt rapper, Nipsey Hussle Los Angeles-i ruhaboltja előtt kerekedett lövöldözés, kórházba szállítása után meghalt.

A Vice 1,87 millió dollárt fizet kárpótlásul, amiért a női alkalmazottaknak kevesebbet fizetett, mint a férfiaknak A médiacég egy Los Angeles-i bíróságon csendben megállapodott, miután tagadta, hogy lenne különbség a bérek között nemek alapján.
Íme Los Angeles legszebb orosz női Van olyan, hogy Miss Russian LA és Miss Russian USA is, megmutatjuk őket, mert most volt a Los Angeles-i orosz nők szépségversenye!
A művész halála után készült szobrot árulnak A Bonhams árverezőház április 24-i Los Angeles-i Modern dizájn és művészeti aukciójának egyik tétele a magyar származású kubista művész, Joseph Csaky egyik szobra, amelyet a ház előzetesen 4050.000 d...
Meghalt egy husky a KLM Los Angeles-i járatán, miután bepakolták a csomagtérbe Állítólag megfulladt a több mint tízórás út során.
Ott dolgoztak, ahol a Rolling Stones és Frank Sinatra is Az Ivan & The Parazol egy legendás Los Angeles-i stúdióban rögzítette legújabb albumát, amit a Stenken lehet először hallani.
118 milliárd: megvan minden idők legnagyobb sportszerződése A baseballozó Mike Trout a sportolók között soha nem látott pénzt kap a Los Angeles Angelstől.