Pártok, szakszervezetek, civilek tüntettek Szegeden

Orbán Viktor Mészáros Lőrincnél tartott vagyona is szóba került a demonstráción.

2019. január 3. 19:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyházi vezetőt fenyegetett meg a DK A Gyurcsány-párt közleményében bizniszkereszténynek és orbánistának is nevezte Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspököt.

Börtönőrt próbált megkenni egy elítélt Szegeden Százezret ajánlott egy mobiltelefonért.
Volt szépségkirálynő is segített egy tűzesetnél Szegeden Hallássérült szépségkirálynő is részt vett az életmentésben.
Kosovar sentenced to six years for drug smuggling The Szeged Appeals Court sentenced a Kosovan man to six years in prison and banned him from Hungary for five years for attempting to smuggle eleven kilograms of marijuana to Italy via Hungary.
Szegeden is vannak klassz loftirodák - Vagyis valami hasonló. Kaptam egy rakás szép képet az Antavótól Ami Budapesten már megszokott, az vidéken még ritkaságszámba megy.
Öt ország rotaristái indítanak közös humanitárius programokat Közös humanitárius programok kidolgozásáról és megvalósításáról írtak alá megállapodást a magyar, a román-moldáv, valamint a szerb-montenegrói Rotary szervezetek vezetői vasárnap Szegeden

Operakülönlegességek a Szegedi Nemzeti Színházban Ősbemutatóként állítják színpadra Szegeden Szép Ernő Május című színművének opera feldolgozását. [...] Bővebben!
Sokat csúsznak a szegedi beruházások Rendszeressé vált a beruházások csúszása Szegeden, ez pedig elsősorban a Botka László vezette önkormányzat hibája. Ezt mondja a Fidesz szegedi szervezetének alelnöke. Tápai Péter szerint Szeged szocia...
14 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra Szegeden A lány bedrogozták, úgy kényszerítették prostitúcióra.
A Mi Hazánknak elege van a balliberális ellenzék vádjaiból Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke bocsánatkérésre szólítja fel Botka Lászlót Szeged polgármesterét, mert szerinte a szocialista politikus azt sugalmazza, hogy a Fidesz megvásárolta a M...
Kábítószerrel kereskedő bajai testvérpárt ítéltek el jogerősen Szegeden Nyomkövető kutyával fogták el a rendőrök elől menekülő drogdílereket, akik már évek óta terjesztették a kábítószert.
Ellenzéki gyűlölethadjárat: megtámadták a pásztói Fidesz-képviselő irodáját Korábban Szegeden, Vácon és Budapesten is volt támadás.