Exatlon Hungary 6. adás

A 6. adásban izgalmakból nem volt hiány. A verseny elején új csapattaggal bővültek a Bajnokok: Gyarmati Panka érkezett Dominikára, hogy kiálljon a Kihívók ellen. Az összecsapás tétje az volt, ki lakhat a Villába és ki a Táborba.

2019. január 7. 20:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Exatlon Hungary 54. adás galéria Az Exatlon Hungary 54. adásában a Végjátékra került sor, ahol kiderült, hogy melyik csapat tagjai mennek majd Párbajba! Idézd fel a verseny legemlékezetesebb pillanatait!

Exatlon Hungary - 53. adás Az Exatlon Hungary 53. adásában a csillagokért harcoltak a játékosok. Hogy mi volt a nyeremény, illetve, hogy melyik csapat nyert, az a teljes adásból kiderül!
Harc a csillagokért: Jön a nagy viadal! - szerda 19.15 Nincs megállás, a harc folytatódik a csillagokért! De vajon mi lesz a győztes csapat jutalma? Minden kiderül az Exatlon Hungary legújabb adásában ma 19.15-től a TV2-n!
Exatlon Hungary 51. adás galéria Az Exatlon Hungary 51. adásában ismét a Villa játékra került sor! Idézd fel a verseny legemlékezetesebb pillanatait!
Exkluzív videó: Együtt edzettek az Exatlon Hungary-ből már távozó Bajnokok és Kihívók Közös boksz edzésen vettek részt a játékból már távozó versenyzők: Gyarmati Panka, Vass Dóra és Miló Viki a Bajnokoktól, Görgey Petra, Palásti Ági, Kása András, Rozs Gergely és Bán Norbi a Kihívóktól....
Egy rossz mozdulat és minden megváltozik? Az Exatlon Hungary eddigi legdurvább eseményeinek lehetsz a szemtanúja hétfőn este. De hogy mi történik pontosan, az 19.15-kor kiderül a TV2-n!

Váratlan fordulat: Félbeszakad a verseny? - hétfő 19.15 Palik László újabb meglepetéssel készül a versenyzők számára, a pályán pedig egy nem várt esemény történik... Kapcsolj a TV2-re hétfőn 19.15-kor, mert elképesztően izgalmas epizóddal folytatódik az Ex...
Exatlon Hungary - 49. adás A Kihívók egy pont előnnyel indítottak a Végjátékban. De hogy végül nekik, vagy a Bajnokoknak sikerült a győzelem, azt a teljes adásból tudod meg! 
Exatlon Hungary 48. adás galéria Az Exatlon Hungary 48. adásában a Jutalomjátékra került sor. Idézd fel a verseny legemlékezetesebb pillanatait!
Exatlon Hungary 47. adás galéria Idézd fel a dominikaiak elleni Visszavágó legjobb pillanatait! 
Exatlon Hungary 46. adás galéria Idézd fel a 46. adás legjobb pillanatait, ahol a Bajnokok és a Kihívók a Villáért küzdöttek. 
Exkluzív: Palik László családját magával ragadta az Exatlon Hungary életérzés Dominikán látogatta meg családja Palik Lászlót, az Exatlon Hungary műsorvezetőjét, aki a verseny forgatásai miatt van a gyönyörű szigeten. Felesége Marsi Anikó és két gyermeke, amikor tehetik édesapju...