Hülyeségnek nevezte a fehérorosz elnök, hogy egyesülnének Oroszországgal

Az orosz miniszterelnök emlegette, hogy készek lennének egy szorosabb integrációra.

2019. január 10. 16:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az orosz befektetők értékelik a magyar gazdaság növekedését A magyar gazdaság tartós és kiegyensúlyozott növekedése várhatóan tovább élénkíti a kapcsolatokat Oroszországgal, és az ottani befektetők előtt is vonzóbbá teszi Magyarországot - jelentette ki Varga M...

Az EU újabb szankciókat fontolgat Oroszországgal szemben A büntetőintézkedések részleteit a tagországok az elkövetkező hetekben véglegesíthetik.

Friss hírek
Erdélyi Mónikát mázolóecsettel sminkelte ki a lánya A végeredményre a címből is lehet számítani.
Magyar jogászok a határokon átnyúló együttműködésükről tanácskoztak A kisebbségi jogokat garantáló jogszabályokról és határon túli együttműködési lehetőségeikről egyeztettek.
Több tucat muszlim imádkozott a dán parlament épületénél Az új-zélandi mecset ellen végrehajtott terrortámadás áldozataira emlékeztek.
Továbbra sem tudni, mivel mérgezték meg a Berlusconi ellen tanúskodó modellt Az biztos, hogy nem radioaktív anyag végzett a 33 éves Imane Fadil.
A mi zenéink inkább a szegényebb környékre jutnak el A gázsikról is mindent megtudunk.
Meleg lesz a hétvégén időjárás-jelentés, 2019. március 22., ...

Merkel: A Nyugat nem szakíthat Oroszországgal A Nyugat nem szakíthat Oroszországgal, meg kell őrizni a párbeszéd lehetőségét, és a földgázellátásban is támaszkodni kell az oroszországi forrásokra - hangsúlyozta Angela Merkel német kancellár szomb...
Andrew McCabe először ismerte el, hogy vizsgálatot rendelt el Trump esetleges elmozdításáért Az FBI volt ügyvezető igazgatója a hivatalba lépése után elrendelte a nyomozást arról, hogy Trump tudatosan vagy nem tudatosan ügynöke volt-e Oroszországnak. Azt akarta, hogy az Oroszországgal kapcsol...
Kína és Oroszország miatt van feszültség az USA és Magyarország között Lezárták az amerikai-magyar védelmi megállapodás tárgyalásait, a jövő héten a honvédelmi bizottság elé kerülhet a szöveg. Oroszországgal kapcsolatban voltak nézeteltérések Mike Pompeo és Szijjártó Pé...

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.
Új-Zéland két percre elnémult Több ezren gyűltek össze a vérengzés egyik helyszínén.