Hülyeségnek nevezte a fehérorosz elnök, hogy egyesülnének Oroszországgal

Az orosz miniszterelnök emlegette, hogy készek lennének egy szorosabb integrációra.

2019. január 10. 16:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vért izzad a libsi sajtó, hogy legalább egy matrjoska baba kihulljon Trump szekrényéből Tovább folyik az a boszorkányüldözés, amellyel Trump állítólagos, Oroszországgal való összejátszását akarja bizonyítani az amerikai liberális sajtó. De az a fránya matrjoska baba csak nem akar kihulla...

Salvini összefogná a bevándorlásellenes erőket A bevándorlásellenes erőknek érdekében áll az összefogás, még akkor is, ha egyes kérdésekben, mint az Oroszországgal ápolt viszony, nincs egyetértés közöttük.
Irán Oroszországgal közös haditengerészeti gyakorlatra készül a Kaszpi-tengeren Közös haditengerészeti gyakorlatra készül Irán és Oroszország a Kaszpi-tengeren idézte a Mehr félhivatalos iráni hírügynökség az iráni haditengerészet parancsnokát.
Védelmi és elrettentő képességét erősítette a NATO Védelmi és elrettentő képességét erősítette a NATO 2018-ban. A szövetség számára az idei esztendőben meghatározó volt az Oroszországgal való viszony alakulása is.

Évértékelő - Védelmi és elrettentő képességét erősítette a NATO 2018-ban Védelmi és elrettentő képességét erősítette a NATO 2018-ban. A szövetség számára az idei esztendőben meghatározó volt az Oroszországgal való viszony alakulása is
Újabb szankciókat hozott Oroszországgal szemben Kijev Újabb szankciókat hozott Oroszországgal szemben az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) szerdai kijevi ülésén.
Kijev újabb szankciókat hozott Oroszországgal szemben Újabb szankciókat hozott Oroszországgal szemben az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) szerdai kijevi ülésén.
Felminősítette Ukrajnát a Moody's Javította Ukrajna adósosztályzatát pénteken a Moody's Investors Service, egyebek mellett a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött készenléti hitelmegállapodással és a korrupció letörését célzó reformok...