Tápai Szabina és Kucsera végre megmutatták kislányuk arcát

Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmutatta két hónapos kislányukat.

2019. január 11. 8:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Milyen a jó gyermeknevelés? Kollányi Zsuzsi és Tápai Szabina elmondták véleményüket Kollányi Zsuzsi és Tápai Szabina a gyermeknevelésről beszélgettek a FEM3 Café stúdiójában, elmondták, szerintük létezik-e tökéletes anya, hibátlan nevelési módszer. A két anyuka azt is megosztotta, ho...

Nagyon cuki: Kucsera Beni élő adásban ölelgette meg kistestvérét Millába az egész család szerelmes, de természetesen Beni sincs elhanyagolva. Tápai Szabina és Kucsera Gábor kisfia nagyfiúként őrzi kistestvérét, féltékenységnek pedig nyoma sincs. A Mokka stúdiójában...

Friss hírek
Lefújták a Párbajt: Jodi súlyosan megsérült Mischinger Péter és Provoda Jodes nagy erőkkel lendültek át az akadályokon, amikor Jodi ujja kificamodott, és azonnal orvost kellett hívni hozzá. A sérült Kihívó hiába mondta, hogy nem érez fájdalmat, és folytatná a versenyt, a kifordult végtaggal kórházba kell mennie.  
Tények röviden 3, 2019. március 22., péntek Tények röviden ...
Mischinger Péter: ˝Felkészültem arra, hogy ha esetleg haza kell mennem˝ Palik László Jodit és Petit kérdezte a Párbaj előtt. Peti elmondta készen áll ha búcsúznia kell, de nyertesként megy haza mindenképpen. A Kihívó arról is vallott, mitől lesz más ez a Párbaja, mint az előző. 
Meleg lesz a hétvégén időjárás-jelentés, 2019. március 22., ...
Elrabolva 3. - Teljes film - Visszanézhető: 2019.03.29 Rendező: Olivier Megaton Szereplők: Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen, Jon Gries, Dougray Scott, Maggie Grace, Sam Spruell  #filmekegesznap
Csíkos vadmalacok születtek Kilenc vadmalac született két anyakocától a Budakeszi Vadasparkban. A kicsik szabadidejük nagy részét pihenéssel és játékkal töltik, akik még a kerítésen is átférnek, így a látogatók közelebbről is megtekinthetik a vadmalacokat. ...

Ezzel fejleszti kislányát Tápai Szabina Tápai Szabina és kislánya babaúszáson vettek részt, a fejlesztő programról pedig egy édes fotót is posztolt a kézilabdázó.
Kucsera Gábor tudja, ha ezt hallja, akkor baj van... Eltörölni a női és férfi nem közötti különbségeket nem lehet, a logika kérdése egy örök kérdés marad. Kucsera Gábor és Csutiék házasságában sincs ez másképp, akik a FEM3 Caféban elmesélték, hogy hogya...
Ezt sosem gondoltad volna Kucsera Gáborról és Csutiról Kucsera Gábor és Csuti szinte elválaszthatatlanok, lassan nem telik el egy hét sem anélkül, hogy találkoznának. Hogy mivel tölti az idejét a két apuka, a Ripost videójából kiderül!

Top hírek:
Vereséget szenvedett a magyar válogatott Szlovákiában Óriási hangulatban kezdődött a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező. A mindegy kétezer magyar szurkoló kitett magáért, a Himnusz alatt piros, fehér, zöldbe borították a vendégszektort, majd pedig hatalmas hangorkánban törtek ki. Az összecsapást a szlovákok kezdték jobban, de jelentős helyzetre a 15. percig kellett várniuk, akkor Pekarík jobbosát hárította szépen Gulácsi, majd négy perccel később Hancko lövése súrolta a felső lécet.
Luz Maria - 66. rész Sergio véletlenül meglátja, ahogy Angelina a saját lábára áll és sétál. Gustavo a város összes varrodájában keresteti Lucecitát. Angelina megkapja az idézést a jegyzőhöz.
Meghan hercegné csak úgy szórja a pénzt - Döbbenetes, mennyit költött kismamaruhákra Meghan csak eddig hétszer annyit költött, mint Katalin hercegné.
A legendás magyar műsorvezető 20 év után újra tévézik A lányával közös műsort kapott Rókusfalvy Pál a Családi kör című műsort vezeti lányával, Rókusfalvy Lilivel.
Napi horoszkóp: Akadályokba ütközhet a Vízöntő - 2019.03.22. Szúrós kedvében lehet az Oroszlán. Napi horoszkóp!
Filmbeillő jelenetet alkotott a stúdióban Kasza Tibi Egy idősebb hölgy játékos szerepelt a Pénzt vagy éveket! adásában, Győrfi Pál és felesége pedig a közelítés funkciót választották segítségként a hölgy esetében. Ilyenkor a színpad megmozdul a játékos alatt, az idősebb hölgy pedig kicsit megijedt ettől a dologtól, így Tibi hősiesen a megsegítésére sietett, méghozzá filmbeillő módon.