Eredeti borscsrecept: így főzi a céklalevest orosz szomszédunk

Ez nem a hagyományos céklaleves, annál sokkal finomabb! Hús és krumpli is van benne, így nagyon laktató.

2019. január 11. 9:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 
A felsőházba lőtte a Valenciát a spanyol válogatott csatár A második félidő végjátékában sikerült megfordítania a meccset az idei döntetlenkirálynak.
Stenker - péntek 21.00 Ajánló - Stenker: péntek esténként a Zenebutikon!
Kung Fu Yoga - Hamarosan a TV2-n! Ajánló - Kung Fu Yoga országos tv premier hamarosan a TV2-n!
Az ördög jobb és bal keze 2. - Teljes film Rendező: Enzo Barboni Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Enzo Tarascio, Emilio Delle Piane, Yanti Somer
Majdnem a köd okozta az Atlético Madrid vesztét? Rosszul kezdett az Atlético, de ez végül nem bizonyult végzetesnek és végül magabiztosan nyert a Huesca ellen a La Liga 20. fordulójában.

Top hírek:
Özvegye állítja: makkegészségesen halt meg Hofi Géza Amerikai slágereket énekelt, kirándult, a kedvenc éttermében ebédelt, felhívta a barátait telefonon, majd lefeküdt aludni. Honnan sejthette volna imádott felesége, hogy ez volt Hofi Géza utolsó napja?
Álnéven hirdette Isten igéjét, majd újra lecsapott a porschés gyilkos Hidegvérrel ölt, aztán húsz évet ült, majd nevet változtatva, isteni igéket magyarázó könyvet adott ki a 90-es években porschés gyilkosként elhíresült R. Gábor. A vér azonban benne sem vált vízzé.
A téli túrák 6 létfontosságú kelléke - Baj lehet belőle, ha otthon marad valamelyik Nem mindegy, mit veszel a ruha alá, ha téli túrára indulsz.
Extra, ropogós sült krumpli a sütőből: sajtszósszal, baconnel készül Ha az egyszerű sült krumplinál többre vágysz, és nem akarsz a forró olaj mellett ácsorogni, akkor ezt a felturbózott változatot készítsd el!
Laky Zsuzsira kiakadt a férje - Meglepődsz, miért szólalkoztak össze Laky Zsuzsi kemény diétába fogott, ez viszont nem tetszik a férjének.
Elszállítással sarcolják a fővárosi autósokat Ha­tékonyabb módszer felé fordultak a fővárosban a közterület-felügyelők: kerékbilincs helyett egyből elszállítják az autókat. Ez vi­szont durva költséget ró az autósokra, egy szállítás 20 ezer forintba kerül, és minden nap után 1200 forintos tárolási díjat is kell fizetni. Ezzel szemben a kerékbilincs leszedésének költsége 11 500 forint volt.