Mészáros Lőrinc miatt rakhatták ki a fotózni akaró rokonokat a debreceni egyetem diplomaátadó ünnepségéről

Olvasónk a testvérét akarta megörökíteni, amint átveszi a diplomáját. Rendőrrel fenyegették meg.

2019. január 11. 11:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mészáros Lőrinc barátja még nagyobb befolyást gyakorolhat az MKB Bankra Szíjj László megvesz egy tőkealap-kezelőt.

Miután a Mátrai Erőmű dolgozói megkapták a fél sertésüket, a biztonságiak szóltak, hogy ne álljanak szóba az Indexszel Volt egy úr, aki nem fogadta el Mészáros Lőrinc ajándékát.
Mészáros Lőrinc erőművénél már osztogatják a fél disznókat
Mészáros Lőrinc sem kivétel: összenő, ami összetartozik Egy cég lesz a Konzumból és az Opusból.
Csodás napot zártak Mészáros Lőrinc papírjai Meghódította a Budapesti Értéktőzsdét is.
A nap legfontosabb hírei – 2019. március 5. Mészáros Lőrinc dollármilliárdos, Orbán ultimátumot kapott.

Védett nádat irtottak az épülő balatoni villaparknál Az éj leple alatt töltötték a kiemelten védett partrészt. Akaliban csak suttogni mernek az ügyről, mert Mészáros Lőrinc cégét sejtik a háttérben.
Mészáros Lőrinc horvát klubjának játékosa részegen szándékosan belehajtott egy benzinkútba Az eszéki játékos nem volt elégedett a kiszolgálással.
Ilyen, 300 ezer forintnál is drágább Gucci sportcipőben jött haza a nyaralásból Mészáros Lőrinc lánya Annak a vevőrétegnek a kedvéért, akiknek nem elég az 450-600 eurós Ace sorozat, megcsinálták a vastagtalpú, strasszokkal kirakott csicsaverziót.
Az Orbán által is használt géppel utazott Mészáros Lőrinc a Maldív-szigetekre Február közepén az Orbán Viktor által is használt osztrák luxusrepülőgéppel utazott a Mészáros-család az Indiai-óceánon fekvő földi paradicsomra. Tíz nap múlva, amikor hazaérkeztek, az Átlátszó fotóz...
Mészáros Lőrinc és Tiborcz István vagyonkezelője 30 ezer négyzetméternyi ingatlant szerzett meg tavaly Úgy érzik, a kedvező finanszírozási környezet nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy jövedelmező ingatlan-portfóliót alakítsanak ki.
Mészáros Lőrinc biztosítója kilép a biztosítók szövetségéből Sokallta a tagdíjat a CIG Pannónia, amely eddig is potyautasa volt a szervezetnek.