Azt hitték, életük üzletét csinálják az Amazonon, aztán jött a hidegzuhany

Könnyen és gyorsan meg akarsz gazdagodni? Kezdj el az Amazonon kereskedni! Egyre többen hisznek ebben, pedig az, hogy nagypályás online kereskedő legyél, egyáltalán nem jön könnyen, és csak utána indul az igazi szívatás.

2019. január 11. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ígéretes sorozatban kapott főszerepet Al Pacino A szériát az Amazon készíti, a forgatások pedig februárban kezdődnek New Yorkban.

Elválik feleségétől a világ leggazdagabb embere Huszonöt évi házasság után válik Jeff Bezos, az Amazon.com alapítója, vezérigazgatója és felesége, MacKenzie Bezos. A hírt közös nyilatkozatban szerdán jelentette be a házaspár.
Válik a világ leggazdagabb embere Válik a világ leggazdagabb embere, Jeff Bezos. Az Amazon alapítója és felesége, MacKenzie Bezos 25 évnyi házasság után döntöttek úgy, hogy kettéválnak útjaik. Barátokként folytatjuk a közös...
A Google asszisztensét és az iTunest is támogatják a Samsung legújabb okostévéi A Samsung a Google Assistant és az Amazon Alexa mellett az iTunest is integrálja az okostelevízióiba.
Most épp az Amazon a legnagyobb amerikai vállalat Az Amazon lett a legnagyobb amerikai cég a mai kereskedésben, a részvények árfolyama több mint 3 százalékot emelkedett, ezzel lekörözte az eddigi vezető Microsoftot piaci kapitalizáció alapján. A.....
Nevetséges áron kínálják az új Wii U-kat Bizonyára vannak még olyan rajongók, akik beruháznának egy Wii U-ba, de az időzítés nem a legjobb. Mivel a gép gyártása leállt, pofátlan árakon kínálják megmaradt bontatlan konzolokat az Amazonon.

Újabb sztrájkkal kezdték az évet az Amazon dolgozói Újabb sztrájkkal kezdték az évet az Amazon internetes áruház Madrid melletti logisztikai központjának dolgozói csütörtökön, továbbra is jobb fizetési és munkafeltételeket követelve.
Sztrájkolnak a dolgozók az Amazon spanyolországi logisztikai központjában November óta ez már a hetedik minisztrájk.
Lóháton érkezett a boltba a világ leggazdagabb embere A coloradói Kemo Sabo western tematikájú üzletbe a tulajdonos régi barátja, Jeff Bezos, az Amazon alapítója, a világ leggazdagabb embere lóháton ment vásárolni. (Business Insider)
Hatalmasat bukott Zuckerberg A Bloomberg milliárdosokat felsoroló listájának élén az Amazon alapítója.
Az Amazon és a kvantumtechnológia Először tett említést az Amazon Web Services (AWS) egy blogbejegyzésben arról, hogy kvantum számítástechnikai szolgáltatásokat fog nyújtani ügyfeleinek.
Rengetegen töltötték le a kamu Alexa-appot az Apple-től Valahogy átjutott az Apple szigorú szűrőjén egy hivatalos Amazon Alexa telepítőnek látszó gyanús app.