Azt hitték, életük üzletét csinálják az Amazonon, aztán jött a hidegzuhany

Könnyen és gyorsan meg akarsz gazdagodni? Kezdj el az Amazonon kereskedni! Egyre többen hisznek ebben, pedig az, hogy nagypályás online kereskedő legyél, egyáltalán nem jön könnyen, és csak utána indul az igazi szívatás.

2019. január 11. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy változások a legjobb hírű technológiai cégek listáján Még mindig az Amazon vezet, de visszaesett a Google, és hatalmasat zuhant a Facebook.

Jöhet az első Facebook-adó Európában A francia kormány egy új adóról terjesztett be javaslatot, amelynek célja a technológiai óráscégek, mint a Google, az Amazon vagy a Facebook megadóztatása - írja a Wall Street Journal. Már régóta...
Left Alive - a japán játékosok szétsavazzák, a kiadó leárazta Japánban már február 28-án megjelent a Square Enix játéka, de a közösség nem boldog, az Amazon pedig felére vágta az árát.
Franciaország jelentős bevételt remél az IT különadótól A francia gazdasági miniszter évi 500 millió eurót szeretne keresni a Google, az Amazon, az Apple és a Facebook különadóján.
Nagy dobással jön az Amazon: új élelmiszerboltokat nyit Több tucat élelmiszerbolt nyitását tervezi az Amazon, ezzel is szélesítve az élelmiszerpiacon belüli üzletágát - írja az ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva a The Wall Street Journal. Az...
Nyilatkozott a Lidl első embere, minden vásárlót érint a kérdés A cég nem akar sem az Alibaba, sem az Amazon nyomdokaiba lépni.

Okoshangszórót telepítettek egy amerikai kórházba, hogy ezzel segítsék a betegeket A Los Angelesben található Cedars-Sinai Kórház több mint 100 kórtermébe került az Amazon Echo okoshangszóróból, hogy a segítségével teszteljék le a betegekre szabott egészségügyi alkalmazást.
Csúszik a The Sinking City? Az eredeti tervek szerint márciusban kellene megjelennie az H.P. Lovecraft műveit ihletforrásként használó The Sinking Citynek, de az Amazonon található frissített adatlap szerint a premier két hónapp...
Senki sem élhette túl az Amazon gépének texasi tragédiáját Lezuhant az Amazon teherszállító repülőgépe három fővel a fedélzetén a texasi Houston mellett.
Úgy fogják fosztogatni ezeket a csomagszállító drónokat, mint a benzinkonvojokat a Mad Maxben Csúnya lesz az Amazon csomagkiszállító robotjárművének találkozása a valósággal.
Az ügyfelek jutalmazását segítené az Amazon új marketingeszköze Az Amazon Moments a fizikai díjak kiszállítását is levenné a cégek válláról.
Újabb pofon a világ leggazdagabb emberének - Mégsem épít székházat New Yorkban az Amazon Visszavonta a New York-i székházépítési terveit az Amazon a helyi politikusok, illetve a leendő telekszomszédok egy részének tiltakozása hatására. Úgy tűnik, válása és a zsarolási ügy után újabb...