Felvételek érkeztek a Hold túloldaláról

A panorámaképet 80 fotóból állították össze.

2019. január 11. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Melyek a jó napok véradásra? Adj vért a Hold instrukciójával!

Van egy hely a sivatagban, ahol Marssá változott a Föld: képeken a Hold völgye A Rum vádi különleges adottságai miatt számos nagy sikerű film forgatási helyszínéül szolgált már a múlt században is.
Kína hazaküldte az első képet arról, mit látni a Hold sötét oldalán Az űrkutatás történetében először landolt űrszonda a Hold sötét oldalán, a mémgyárosok pedig azonnal lecsaptak a kínálkozó lehetőségre.
Kigördült a Hold túloldalán a kínai űrrover A Jáde Nyúl 2 köszöni, jól érzi magát. A szonda landolása pedig videón is megcsodálható már.
Vizes aszteroida, újabb Mars-landolás, és utazás a Hold túlsó oldalához – ezek voltak 2018 legnagyobb űreseményei Idén sem tétlenkedtek a legnagyobb koponyák, sok űrmissziót indítottak útjára.
Hamarosan megismerhetjük a Hold sötét oldalát A kínai szonda, amely a Hold sötét oldalát vizsgálná, Hold körüli pályára állt. A szondában egy rover található, amely az úgynevezett Aitken-medencét vizsgálná az égitest felszínén.

Egyszerre érkezik szuperhold, vérhold, farkas hold és teljes holdfogyatkozás januárban Aztán sokáig nem láthatunk hasonlót.
TJSW-3: titkos kínai távközlési hold A 2018-as évet Hszicsangból egy Hosszú Menetelés-3C rakéta zárta, amely egy kísérleti geostacionárius távközlési holdat állított pályára.
Blagoveszt-13L Proton rakétával állt pályára a kazahsztáni Bajkonurból a geostacionárius pályára szánt orosz katonai távközlési hold.
Apollo-8, alulnézetből Ma 50 éve, hogy elindult az Apollo program első küldetése a Hold felé, akkor még csak az égitest megkerülésére.
Ready Jet Go - 63. rész Hold rengés
Kilátás a kádból a Bazilika kupolájára? Igen, a gazdagoknak ez is jár... Az V. kerületi ingatlanok kapcsán már szinte meg sem lepődünk, ha extrém luxust kínálnak. A magas árak azonban nem mindig takarnak letisztult, elegáns belsőt. A kevesebb-több mottó az alábbi ingatlanb...