Whoopi Goldberg luxuslagzit tart a lánya kutyájának

Nehéz elképzelni hírt, ami ennél 2019ebb.

2019. január 11. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Whoopi Goldberg majdnem belehalt tüdőgyulladása szövődményébe Kiderült az ok, miért nem láthatták talkshow-jában a nézők egy jó ideje.

Friss hírek
Erdélyi Mónikát mázolóecsettel sminkelte ki a lánya A végeredményre a címből is lehet számítani.
Magyar jogászok a határokon átnyúló együttműködésükről tanácskoztak A kisebbségi jogokat garantáló jogszabályokról és határon túli együttműködési lehetőségeikről egyeztettek.
Több tucat muszlim imádkozott a dán parlament épületénél Az új-zélandi mecset ellen végrehajtott terrortámadás áldozataira emlékeztek.
Továbbra sem tudni, mivel mérgezték meg a Berlusconi ellen tanúskodó modellt Az biztos, hogy nem radioaktív anyag végzett a 33 éves Imane Fadil.
A mi zenéink inkább a szegényebb környékre jutnak el A gázsikról is mindent megtudunk.
Meleg lesz a hétvégén időjárás-jelentés, 2019. március 22., ...

Whoopi Goldberg nemrég közel volt a halálhoz Nagyon durva tüdőgyulladása volt, erről egy videóüzenetben beszélt.

Top hírek:
Halasztják a Brexitet, még minden lehetőség nyitva marad Hosszabb halasztáskor a szigetországnak részt kellene vennie a májusi európai parlamenti választásokon.
Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél Szánthó Miklós elmondta, azt már Merkel is elismeri, hogy az illegális migráció nem jó.
Vereséggel kezdte a magyar válogatott az Eb-selejtezőket Szlovákia 2-0-ra legyőzte Magyarországot a 2020-as Eb selejtezősorozatában.
Már-már hidegháborús a helyzet Amerika és Kína között A közelmúltban Európában is felmerült a Huawei kínai vállalat kitiltása az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítéséből. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva ezt már korábban megtette, és szövetségeseit is erre felé tereli. Mi áll a háttérben?
Rendeletet írt alá a felsőoktatási szólásszabadság biztosításáról Donald Trump A szabályozás betartását a szövetségi hatóságok majd ellenőrzik is.
Új-Zéland két percre elnémult Több ezren gyűltek össze a vérengzés egyik helyszínén.