Fantasztikusan egyedi Senna-szobor készült

2019. január 11. 16:26

A cikk folytatása...Friss hírek
James Corden Mi paródiájában a másolata ellopja a műsorát Íme a műsorvezető legnagyobb félelme.
A nap legfontosabb hírei 2019. március 26. Megszavazták az óraátállítás eltörlését, lemondásra szólította fel az ORÖ Pócs Jánost, visszavonul Conor McGregor.
Szexuális zaklatás a pszichiátrián: 17 év után felmentették Józsi nővért Az asszony nem tudta bizonyítani, hogy védekezésre képtelen állapotban lett volna a cselekmény elkövetésekor.
Milliárdokért kap vadiúj Libegőt a Normafa Évek óta a tervek között szerepel a Zugligeti Libegő felújítása. Most úgy tűnik, még az idén megkezdődnek a közel 50 éves felvonó felújítási munkálatai. A beruházás közel 4 milliárd forintba kerül, a megújult, négyüléses, kerékpár szállítására is alkalmas felvonót 2021-től vehetik birtokukba a kirándulók.
Anyák vallottak arról, hogy mi volt a legundorítóbb dolog, amit fel akartak falni a terhességük idején Várandósságuk alatt a nők többségének megváltozik a kapcsolata az ételekkel, korábban kedvelt menüktől kezdenek undorodni, kedves illatok taszítják őket, eközben pedig szinte leküzdhetetlen vágyat éreznek arra, hogy olyasmit egyenek, amit korábban el sem tudtak volna képzelni nemhogy a tányérukon, de még a konyhájukban sem.
Íme, a Games with Gold áprilisi játékai Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék és két fantasztikus klasszikus vár ránk.

Nem kedvelte a népszerűséget a Forma-1 örök csillaga 83 éve, 1936. március 4-én született a skóciai Kilmanyben Jim Clark, a Forma-1 kétszeres világbajnoka, akit harminckét évesen a versenypályán ért a halál. Clarkot számos későbbi világbajnok, köztük Ja...

Top hírek:
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Négy gépjármű rohant egymásba Pilisnél Teljesen lezárták a 4-es főutat.
Milliókat fenyeget éhezés Afganisztánban Csupán egy lépésre vannak az éhínségtől.
Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést Uniós előírás, felcsúti zsebek.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.
Ismét elment az áram Venezuela jelentős részén Három héttel azután, hogy leállt minden, ismét megbénult az ország.