Spíler TV a DIGI-nél is!

Újabb szolgáltatónál elérhetőek prémium sportközvetítéseink.

2019. január 11. 16:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fehér Csaba: Túl nagy a különbség az alsó és a felső határ között A Spíler TV szakértője a Chelsea balhátvédjének gyengélkedésének okait kutatta. 

Hrutka János: A City bármelyik ellenfélnek komoly gondot fog jelenteni A Spíler TV szakértője szerint már nem tinédzserklub a Manchester City, mint ahogyan Guardiola nyilatkozta.
A Spíler TV március 12-i élő közvetítései Prémium sport mindkét csatornánkon.
Bekapcsolta saját mobilhálózatát a DIGI, indulhat az új szolgáltatás A Digi mobilszolgáltatására régóta kíváncsi a piac, a vállalat hosszú évek után a napokban végre felkapcsolta a hálózatot. Ugyan már most is vezeték nélküli szolgáltatást kínálnak, de egyelőre helyhe...
Márkus Ádám: ˝Az Anfielden ennél többről álmodnak a szurkolók˝ A Spíler TV kommentátora a Premier League 30. fordulójának mind a 10 meccsével kapcsolatban elmondta a várakozásait.
Lőw Zsolt miatt muszáj elmorzsolnunk egy könnycseppet  A Spíler TV stúdiójában Paris Saint-Germain BL-búcsúja is szóba került.

Bekapcsolta saját mobilhálózatát a DIGI Hosszú évek várakozását követően március elejétől bekapcsolta saját, kereskedelmi célra szánt mobilhálózatát a DIGI Magyarország Kft. A cég egyelőre ugyanakkor nem hagyományos mobiltelefonos szolgálta...
Hrutka János tanít: Mást, máshogyan, másképp, mint a többiek A Spíler TV szakkommentátora a TV2 Akadémiáján oktatja a jövő televíziósait.  
A Spíler TV El Clásico-nyereményjáték győztesei Nemcsak a Barcelona örülhet a győzelemnek.
A Spíler TV kommentátorai: Ezért kötelező megnézni az El Clásicót Farkas Norbert és Matuz Krisztián arra is találtak okot, hogy miért a Real Madrid, illetve a Barcelona nyeri meg a La Liga csúcsrangadóját.
Matuz Krisztián és Beszterczey Attila is az El Clásico lázában ég A La Liga csúcsmeccse a Real MadridBarcelona összecsapás. A Spíler TV kommentátora és a Jóban Rosszban színésze a Mokkában a televíziós közvetítés és a mindenkit érdeklő rangadó hátteréről mesélt....
A Spíler TV február 26-i élő közvetítései A legjobbak a legjobb helyen.