Valószínűleg ilyen lesz az összehajtható Samsung

A cég vietnami leányvállalata posztolt "véletlenül" egy videót, amiben egy összecsukható okostelefon is látható.

2019. február 1. 15:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valami nem stimmel: így fogadták a Samsung hazájában a Galaxy S10-et Mintha csak megismétlődne az, ami tavaly az akkori iPhone-okkal történt: egyelőre alulmúlta a várakozásokat a Samsung új csúcstelefonjára igényt tartók száma.

A Samsungnak köszönheti majd az Apple, ha lesz összehajtható telefonja? A Samsung és az Apple régi, klasszikus vetélytársak. Azonban az üzleti érdekek számukra is fontosak, így a színfalak mögött, például a kijelzők területén, sokszor zsíros megállapodások születnek.
A Moto G7 ellenfele lehet a Samsung Galaxy A40 6,4 hüvelykes Infinity-U képernyőt kaphat a Samsung következő középkategóriás okostelefonja.
Úgy tűnik, egy dologban már jobbak az új Galaxy S10-ek, mint a tavalyi iPhone-ok A Samsung vadonatúj telefonjai csak nemrég váltak előrendelhetővé, a kínai piacon pedig máris hasítani kezdtek. Rossz jel ez az Apple számára, amely tavaly szinte azonnal csökkenteni kényszerült egyi...
A Huawei szerint a Galaxy Fold kialakítása nem jó Richard Yu elárulta, hogy a Huawei is csinált olyan prototípust, mint a Samsung Galaxy Fold, de elkaszálta azt, mert rossz volt.
Így néz ki a Samsung Galaxy S10+ belülről A készülék darabokra szedése fényt derített rá, hogy egyesek számára miért nehézkes az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó használata.

A magyar vásárlók is örülhetnek: fontos dolog derült ki a Samsung Galaxy S10-ről és S10+-ról A Samsung Galaxy S10 és S10+ ujjlenyomat-olvasója az ultrahangos technológia miatt speciális kijelzővédő fóliát igényel. A cég most egy jó hírrel állt elő.
Szétszedték a Galaxy S10+-t, ezt találták benne videó Egy héttel a bemutató után már "lecsupaszították" a Samsung idei csúcsmobiljait. Jó hír, hogy a kijelző cseréje egyszerűnek tűnik.
Kipróbáltuk a világverő Samsung Galaxy S10-est A hangszórókon volna még mit javítani, de a teljesítmény, a kijelző és a dizájn kifogástalan.
Ebből baj lesz: 100 000 000+ dollár kártérítést követelnek a svájciak a Samsungtól az új Galaxy Watch miatt A svájci Swatch Group szerint a Samsung többszörösen is megsértette a cég által birtokolt védjegyeket a Galaxy Watch-ra fejlesztett számlapokkal.
Fele annyiba kerül a Xiaomi Mi 9, mint a Samsung Galaxy S10 Európában február 28-tól, 449 eurótól lesz kapható a Xiaomi új csúcsmobilja, vagyis jóval olcsóbb, mint a riválisai.
Milyen mobilhajtogatás? Az LG más utat választott Mit ér egy mobilgyártó, amelyik nem kínál manapság hajtogatható mobilt? Mert, ugye a Samsung már a Mobile World Congress (MWC) előtt bemutatta a Galaxy Foldot, amire ma a Huawei tromfolt rá a Mate X.....