Kiemeltek egy holttestet a Salával lezuhant repülőgép roncsai közül

A 28 éves Emiliano Sala gépe két hete zuhant le, a roncsot két napja fedezték fel Guersney szigeténél.

2019. február 7. 9:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A tenger mélyén marad az Emiliano Salával lezuhant repülőgép A kutatást végző csapat hivatalosan befejezte a további keresést.

Megtalálták a Cardiff City játékosával eltűnt repülő roncsát   Egy helyen találták meg annak a kisrepülőgépnek a nagy részét, amely a Cardiff City labdarúgócsapatának játékosával, Emiliano Salával a fedélzetén két hete tűnt el a radarképekről a La Man...
Megtalálták az Emiliano Salával lezuhant repülőgépet Egy keresőhajó bukkant rá a La Manche-csatornában a maradványokra.
Vasárnap kezdődik a privát kutatóexpedíció az Emiliano Salával lezuhant repülő felkutatására Most már biztosak abban, hogy a tengerbe zuhant, két hajóval keresik, egy profi roncskutató vezetésével.
Tengerfenéken keresik majd a Cardiff City játékosával eltűnt kisrepülőgépet Víz alatti kutatás indul annak a kisrepülőgépnek a felkutatásra, amely az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Cardiff City labdarúgócsapatának játékosával, Emiliano Salával a fedélzetén tűnt el a ...
FIFA 19 - a nemrég elhunyt Emiliano Sala kikerült az adatbázisból A Cardiff Cityhez igazolt argentint kegyeleti okokból távolították el a játékból.

Mindenki előtt titkolta: Ezt a gyönyörű lányt szerette Emiliano Sala Néhány órával a végzetes tragédia előtt még beszéltek is egymással.
Kiderült, mi okozta Emiliano Sala halálát A repülőt vezető pilótát még mindig keresik.
Az undorító angol drukkerek Emiliano Sala tragédiáján viccelődtek - videó Kizavarták őket a lelátóról, ráadásul csapatuk ki is kapott a Cardifftól.
Karrierje csúcsán halt meg a focista Azonosították a tenger fenekéről felhozott holttestet. A 28 éves argentín labdarúgó, Emiliano Sala testét találták meg a vízimentők pár nappal ezelőtt. Az egész világ gyászolja a fiatal focistát. Eköz...
Nehezen dolgozzák fel a gazdi halálát a háziállatok Dr. Koleszár István, a Rex Kutyaotthon Alapítvány igazgatója Emiliano Sala tragédiája kapcsán a Mokkában beszélt az állatok gazdájukhoz való ragaszkodásához, és a kedvencek gyászidőszakáról.
Kutyája az ajtó előtt ülve várja haza a tengerbe zuhant argentin focistát Emiliano Sala testvére tette fel a képet a közösségi oldalára.