"A nemzeti kormányok politikai kötelessége a keresztény kultúra védelme"

Mára odáig fajult a helyzet a nagyvilágban, hogy a kereszténység vált a legüldözöttebb vallássá. Az Echo TV műsorában, A nyolcasban ezúttal az üldözött keresztény közösségekre, valamint a migrációra került a hangsúly, ugyanis nagyon szoros kapcsolat van a két jelenség között.

2019. február 11. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A köztévétől kirúgták, a TV2-től az Echo TV-hez ment, most visszatér a TV2-re Szebeni István köztévés pályája egy adásban maradt káromkodással ért véget, az Echo TV-s meg a csatorna megszűnésével.

Első fokon pert nyert a szeviépezés miatt Botka László Szabó Bálint az Echo TV megszűnése miatt ússza meg a nyilvános bocsánatkérést.
Csak nem sikerül elengedniük a fideszeseknek az Echo TV-t Rest in RIP :(

Egy év alatt háromszor hulltak a fejek a Hír TV-nél Dolgozói nagy részét elbocsátja a Hír TV, miután egyesült az Echo TV-vel. Ez a harmadik nagy leépítési hullám egy éven belül.
Beindult az összevonás, már Mészáros Lőrincné is elhagyta az Echo Tv fedélzetét A Hír Tv-nél kirúgásokra számítnak.
Deutsch Tamás: a visegrádi négyek az EU egyetlen esélye a túlélésre Birodalmi törekvésű Európai Egyesült Államok vagy erős, egymással együttműködő szuverén nemzetállamok? Az Echo TV műsorában, A nyolcasban ezúttal az európai vezetők birodalmi törekvései és az unió túl...