Hózáporok is lehetnek a héten: átmenetileg visszatér a télies időjárás

A héten már ismét gyakrabban lesz 0 °C közelében a hőmérő, és csapadékra is számíthatunk.

2019. február 11. 10:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Hannibal Lecterként végezte ki szexpartnerét a doki, amikor rájött: a nő férfinak született - 18+ Horrorfilmbe illő vérontást rendezett a férfi, amikor kiderült: partnere nem az, akinek vallotta magát.
Ő Kulcsár Edina eltitkolt húga Renáta is páratlan szépség Kulcsár Edina először mutatta meg féltestvérét, Renit.
Szerdától változik a budai közlekedés - Itt vannak a részletek Erre kell majd figyelni.
Sörétes puskával, anyja szeme előtt lőtte szét kétéves fia fejét az ördögien gonosz apa Az egész világ értetetlenül áll a 32 éves Michael Glance kegyetlensége előtt, aki hidegvérrel lőtte szét mindössze kétéves gyermekének fejét. A michigani férfi a gyermek édesanyjával keveredett heves szóváltásba, amikor váratlanul előrántott egy pisztolyt, amit saját gyermeke fejéhez tartott. A férfi meghúzta a ravaszt, de a pisztoly váratlanul csütörtököt mondott, így a rémült anyuka azonnal felkapta kisfiát, és az autójához szaladt vele.
Sok okosság derül ki a Pénzügyminisztérium új szolgáltatásából: neked is hasznos lehet Lakossági tájékoztató és szolgáltató honlapot indított a Pénzügyminisztérium.
Tíz éve pereskedik, mert nem kapaszkodott a mozgólépcsőn Kerek tíz éve pereskedik egy asszony, miután 2009-ben úgy használta egy metróállomás mozgólépcsőjét, hogy közben nem kapaszkodott. Hogy mi?! - kérdezhetné jogosan, arra gondolva: hányan nem kapaszkodnak mozgólépcsőzés közben nap mint nap. Az eset valóban elég különös. A kanadai Bela Kosoiant a franciaországi Laval városában szólította fel egy rendőr, hogy tartsa be a figyelmeztetést, és fogja meg a gumikorlátot.

Top hírek:
Szeretem magamat úgy definiálni, mint egy hűséges kurva Egy szingli, huszonéves, női olvasónk írt, aki azt mondja, szereti a szexet és stabil kapcsolatra vágyik. Azt hiszi, minden ujjára jut egy férfi...?
Kibírja a párkapcsolat a kisbabás időszakot? A tudósok szerint ezen múlik Ez a hormon jelzi előre, együtt marad-e a pár, vagy sem.
Horoszkóp: Április 23., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 23-án is!
Vetkőző MMA-s harcosra maszturbált a felhevült brazil ifjú Rio de Janeiro egyik tengerparti részén photoshoot készült Joyce Vieiráról. A brazil MMA-harcos alig fedett kebleit megpillantva egy fiatalember extázisba jött, és masztrubálni kezdett. Vieira kisasszony küzdősport-körökben csak Fiona Hercegkisasszonynak becézik nem csak kemény öklökkel bír, de olyannyira dagadó keblekkel és csinos popsival is, hogy fotózás közben felkeltette Josenei Viana Ferreira gerjedelmét.
A szépség ezer arca: Így sminkelnek a nők szerte a világban Érdekes eltérések.
Horváth Charlie: Én gondozom Cserháti Zsuzsa sírját Horváth Charlie állítja, ő az egyetlen, aki Cserháti Zsuzsa elkorhadt fejfáját időről időre visszaszúrja a földbe, és az elhanyagolt nyughelyet megszabadítja a gaztól. A Borson keresztül üzent azoknak, akik színpadra viszik az életét.