Tehén-randiapp: társkereső app indul szarvasmarháknak Angliában

A közösségi média alapján álló mezőgazdasági megoldások felgyorsítják az ügymenetet. A tehénrandidappban még Andy Murray volt teniszjátékos is látott befektetői fantáziát.

2019. február 11. 13:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vaskori csontvázakat találtak egy vízvezeték ásása közben Angliában Az angliai Oxfordshire-ben nemrég munkálatok kezdődtek egy új vízvezeték létrehozásán, és a munkások el is kezdték ásni hozzá az árkokat a földben azonban halottakat találtak.

Júliustól sokkal nehezebb lesz pornóhoz jutni Angliában Iratokkal kell igazolni az életkort, vagy az újságárusnál kell pornókódot szerezni.
Középkori rituálék áldozatait találták meg vízvezeték kíépítése közben Angliában A leletek betekintést engedhetnek azoknak a mindennapjaiba, akiket csak monumentális építményeikről ismerünk.
A 9. századi Angliát egy mozgáskorlátozott viking formálta át A 793-ban a Lindisfarne szigetén található kolostor elleni támadást követően a vikingek portyái szinte mindennapossá váltak Angliában. Néhány évtized elteltével, 865-ben azonban egy egészen új mértéke...
Aznap: 1921. április 14. 1921. április 14-én, csütörtökön Angliában országos sztrájk fenyegetett, üstökös közelítette meg a Földet, Magyarországon pedig számos bűncselekményről és balesetről lehetett olvasni. A magyar olvasók...
Angliában népi paranoia alakult ki az élve eltemetés réme miatt A koporsóban ébredéstől rettegők orvosoknak fizettek azért, hogy haláluk esetén a biztonság kedvéért még egyszer öljék meg őket.

Egyszerűen nem tudtam megélni, és rákerestem, hogy ápolónő Angliában Molnár Krisztina sok év ápolói tapasztalattal a háta mögött sem tudott megélni a szakmájából Magyarországon. Lassan öt éve, hogy úgy döntött, Angliában folytatja az életét.
430 millió éves, rejtélyes tengeri élőlényt fedeztek fel Angliában - Fotók Félelmetesen néz ki.
Angliában élek, nem félek a brexittől, csak rohadtul unom Elfogyott a lelkesedés, vagy alapból hülyeség volt a nép kezébe adni egy ilyen döntést?
Csoda: egy brit mérnök feltalálta a fordított esernyőt, aminek összecsukás után a belseje lesz nedves Ki más foglalkozna ennyit az esernyőkkel, mint egy száraz, napos mediterrán szigeten született, de Angliában nevelkedett fickó?
Királyi baba miatt fogy az aranycumi Óriási üzlet Angliában Harry herceg feleségének terhessége. Meghan Markle kisbabája néhány hét múlva születik, de a brit boltokban már mindent elárasztanak azok a luxustermékek, amikre egy kisbabának ...
Ebben az angol börtönben már az őrök kopognak, ha belépnének a cellába - videó Angliában így is rengetegen támadják az igazságszolgáltatást, ennek ellenére létrehozták az első kölcsönös tiszeleten alapuló börtönt Wrexhamban. A HMP Berwyn nevű börtönben a rabok külön kulcsot k...