Tehén-randiapp: társkereső app indul szarvasmarháknak Angliában

A közösségi média alapján álló mezőgazdasági megoldások felgyorsítják az ügymenetet. A tehénrandidappban még Andy Murray volt teniszjátékos is látott befektetői fantáziát.

2019. február 11. 13:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem azért rángattam a gatyáját, mert ne tisztelném A 42 éves kapus, Király Gábor Németországban, Angliában is csinálta már, amikor ott védett.

Tömegverekedés a lóversenyen, volt, akit a földön fekve is rugdostak Megmagyarázhatatlan jelenetek Angliában.
22 éves világrekordot döntöttek meg Angliában Egy 19 éves etióp futóé a bámulatos eredmény.
Megszólalt a magyar orvos, akit eltiltották Angliában a gyógyítástól Szerinte nem egészen úgy történt minden, ahogy azt a Daily Mail állította.
Nem gyógyíthat, mert nem tud angolul Nem tudja letenni az angol nyelvvizsgát, ezért nem gyógyíthat egy magyar gyereksebész Angliában. 2009-ben egyszer már súlyos hibát követett el, félreértette az egyik gyógyszer címkéjét és halálos dózi...
Újabb tigrisdráma Angliában: társai tépték szét a kíváncsi nőstényt Néhány napja a londoni állatkert nőstény tigrisét ölte meg vőlegénye az első randevún.

Két évet kaphatnak a szoknya alá fotózók Papíron kemény büntetésre számíthatnak Angliában és Walesben a kukkolók.
Itt a bolti lopás vége, egy új rendszer fékezheti meg a tolvajokat Angliában már tesztelik a megoldást. Az első eredmények több mint ígéretesek.
Fél szemére megvakult a nagymama, amikor a sztriptízes fiú lerántotta a nadrágját A dél-afrikai nagymama ismerőseit látogatta meg Angliában, amikor egyik este úgy döntöttek, hogy négyen csajos bulit tartanak, picit lazítanak és megnéznek egy chippendale showt. Merle Groenewald (...
Jön a Facewatch: kiszűrik a plázákból a tolvajokat Egy londoni bárból indult hódító útjára az az arcfelismerő rendszer, amellyel ki lehet szűrni a visszatérő tolvajokat. Angliában egy nagy üzletlánc, több eseményszervező cég és egy börtön is teszteli ...
Angliában iskolai tantárgy lesz a mindfulness Egy nagyszabású kísérlet részeként 370 iskola vezeti be az ellentmondásos módszert.
Halottakat erőszakolt meg egy nekrofil migráns Angliában Tört-zúzott, halottakat gyalázott. Hat év letöltendőt kapott.