Orbán Viktor a visontai gyáravatón - képek

A krományfő a Facebookon tette közzé a legújabb képeket.

2019. február 11. 13:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Momentum adományokból plakátolná tele a valódi problémákkal az országot Önnek is joga van tudni, hogy Orbán Viktor a leggazdagabb magyar.

"Bajorország és a CSU mindig is jó kapcsolatokat ápolt Magyarországgal, de Orbán Viktor kijelentései elfogadhatatlanok" A német kereszténydemokraták mellett az Európai Néppártban is kiakadtak a magyar kormány legújabb kampányán.
Trump meghívta a cseh miniszterelnököt a Fehér Házba Orbán Viktor meghívója egyelőre várat magára.
Magyar külképviselet Jeruzsálemben Külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben. A kormán...
Orbán Viktor megérkezett Jeruzsálembe Kétoldalú tárgyalásokat tartanak Izraelben.
Orbán eldöntötte, hogyan töri le az ellenállást kiáltó ellenzéket Egy puccskísérlet után statáriális bíróság ítélkezik, nem a puccsistákon szórakoznak fennhangon öltönyös urak. A 2018-as parlamenti szezon úgy ért véget, hogy Kövér László remegett a dühtől, a tavasz...

Sorosozott egy jót Orbán Viktor kapcsán a Breitbart News Steve Bannon volt lapjának a Válasz Online Nigel Farage-zsal készített interjúja kapcsán jutott eszébe egy-két dolog.
Timmermans: Nem túlóratörvény kell, hanem magasabb bér a magyaroknak Interjút adott a baloldali EP-csúcsjelölt, akit Orbán Viktor kiemelten támadott az évértékelőn.
'Érdekünk, hogy Trump újra nyerjen' A családvédelmi akciótervről, az európai uniós választás tétjéről is beszélt Orbán Viktor a kihelyezett frakcióülésen. A miniszterelnök szerint a magyar–amerikai kapcsolatok jó irányba mennek, a...
Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.
A hozzáadott érték növelése a cél A hazai ipar hozzáadott értékének növelése úgy lehetséges, ha kutatóintézeteink is összpontosítják erőforrásaikat az alapkutatások és az innováció területén egyaránt. Egyebek között ezt írta Orbán Vik...
Dől a pénz családtámogatásra, most akkor elkezdünk szülni? Orbán Viktor 7 pontos akciótervet jelentett be, hogy még több magyar szülessen. Körbekérdeztünk az utcán, hogy megtudjuk a milliós támogatások mennyire serkentik a gyereknemzési hajlandóságot.