A Mazsihisz szerint a Jobbik mai napig nem tudott eltávolodni múltjától

A Jobbik zsidólistázós ötletét mentegető Karácsony Gergelynek is odaszólt a zsidó szervezet.

2019. február 11. 13:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

122 millió forinttal lopta meg valaki a Mazsihiszt, két dolgozót kirúgtak Csalók vették rá a Mazsihisz munkatársait, hogy egy másik bankszámlaszámra utalják a Rumbach Sebestyén utca zsinagóga felújítására szánt pénz egy részét. A két alkalmazottat elbocsátották.

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek" Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségéről.
A Jobbik politikusa szerint a magyarok büdösek, csak magukkal foglalkoznak Kovács Tamás úgy tudja szidni a magyarokat, ahogy az még Vona Gábor keresztfiának sem megy.
A cigányokat sértegette Jakab Péter A homoszexuálisok után a cigányokat is sértegette a Jobbik közelmúltban megválasztott frakcióvezető-helyettese: Jakab Péter. A zsidó vicceken jókat derülő politikus azok után, hogy aberráltaknak nevez...
Antiszemita és kirekesztő kijelentései miatt magyarázkodik a Jobbik Jakab Péter minősíthetetlen stílusban beszélt a melegfelvonulásról.
Boros Bánk: Óriási öngólt rúgott az ellenzék Megkezdte tavaszi ülésszakát az Országgyűlés. A Jobbik, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd és a DK politikusai kivonultak az ülésteremből, a parlamenti munkát azonban nem tudták megakadályozni.

Köves: Döbbenetes, hogy a baloldal mentegeti a Jobbik antiszemitizmusát Az EMIH vezetője G. Fodor Gábornak adott interjút az Echo TV-n.
Nem zárta ki a szocialisták és a Jobbik együttműködését Timmermans Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az európai szocialisták csúcsjelöltje Soros György embere és a bevándorláspártiak listavezetője, Frans Timmermans nem nyilatkozott a közmédiá...
Szanyi Tibor: Szeretettel vesszük a Jobbik úgynevezett néppártosodását Az MSZP-s EP-képviselő néhány éve még nem beszélt pozitívan a Jobbikról.
A nagyszüleiket is lehülyézték A Jobbik bizonyította, hogy nemcsak szélsőséges, nemcsak kirekesztő, hanem saját nagyszüleit sem tiszteli. Erről a 15 éve működő és a szépkorúak védelmét szolgáló Tisztelet Társaságának ügyvivője besz...
A Jobbik lenézi a nyugdíjasokat Far-hát kommandónak, hülye nyugdíjasoknak nevezi a Jobbik médiaalapítványának kuratóriumi elnöke a párt idős szimpatizánsait egy, a Magyar Nemzethez került hangfelvételen. Silhavy Máté tavaly áprilisb...
Egyre többen tiltakoznak a baloldal és a Jobbik szövetsége ellen Kész lemondani az MSZP nemzetiségi tagozatának vezetője.