Megölték Szíriában a terroristák indonéz hóhérát

Abu Walidot január 29-én repesztalálat ölt meg a kelet-szíriai Deir-ez-Zór tartományban

2019. február 11. 14:35

A cikk folytatása...Friss hírek
A jet-skik ellen tiltakoznak a Balatonnál A gyártója szerint minden szempontból biztonságos az új elektromos kishajó, az ellenzői viszont a turizmus fejlődését féltik tőle.
Az innováció több mint egyetlen szerencsés ötlet A legújabb technológiák, így a gépi tanulás, az IoT és a Big Data segítségével bármely cég innovatív vállalkozássá válhat - húzta alá a Computerworldnek adott interjúban Mark Raben, az SAP regionális technológiai vezetője. A szakember szerint fontos, hogy a vállalkozások maguk fejlesszék ki innovációs kultúrájukat, amely nem csupán egy jó ötletet, hanem állandó tettrekészséget és állandó, tudatos folyamatot jelent.
Ukrajnában találtak meg egy Franciaországban ellopott Paul Signac-festményt Az 1915-ben készült olajfestményt tavaly lopták el Nancy Szépművészeti Múzeumából.
Kulcsár Edina megmutatta ritkán látott féltestvérét Még senkinek nem mutatta meg a rokont.
Einstein egy listát állított össze arról, hogyan viselkedjen vele a felesége A világhírű tudós több, igen különös feltételt támasztott első feleségének, ahogy házasságuk a végéhez közeledett.
Légy merész: Így viseld az idei tavasz legnépszerűbb színeit! Mutatjuk mit mivel párosíts.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Magyar Nemzet: Ez lehet a vád Hasszán F. ellen Emberöléssel elkövetett terrorcselekménnyel vádolhatják a szír menekültet, akit 2018 végén ítélt el a magyar bíróság embercsempészetért. Az Iszlám Állam "szakaszvezetője" lehetett.
Megtalálták a kislányával eltűnt biztonsági őrt Dunavarsány külterületén akadtak rájuk.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.