This is Hungary's solution to tackle the decline in population

In his annual State of the Nation speech, Prime Minister Viktor Orbán announced tax benefits and subsidies to support families. After all, it is far more respectable to help native families than invite immigrants from a foreign culture - a lesson that applies not just for Hungary, but for the entire European Union as well.

2019. február 11. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy váratlan randevú és drámai Párbajok a 15. héten Ahogy azt megszokhattuk, az Exatlon Hungary bőven tartogatott meglepetést, a verseny 15. hete sem volt esemény-mentes. Jóni Máté a keddi Jutalomjáték győzteseként randira hívta Szabó-Thomka Hannát. Ám...

Exatlon Hungary 75. adás galéria A Hármak viadalával és a Párbajjal folytatódtak az Exatlon Hungary izgalmai a 75. adásban. Éld át újra a felejthetetlen pillanatokat!
Exatlon Hungary 74. adás A harc egyre élesebb, már mindenkinek a végső győzelem lebeg a szeme előtt. Jutalomjátékkal folytatódott a küzdelem az Exatlon Hungary 74. adásában. 
Itt már nincs kegyelem: a cél a győzelem! - csütörtök 19.15 A harc egyre élesebb, mindenki győzni akar! Nézd az Exatlon Hungary vadonatúj adását csütörtökön 19.15-től a TV2-n!
Exatlon Hungary - 72. adás Elérkezett az idő: az exatlonisták összecsaptak a legelső egyéni Jutalomjátékban. Hogy ki nyerte meg, azt a teljes adásból megtudhatod!
Exatlon Hungary - 71. adás Az Exatlon Hungary 71. adásában a Négyek viadalára került sor, aminek egy lány és egy fiú nyertese lett. Ők már a legjobb hat versenyző közé tartoznak. Nézd meg a teljes adást, amiből kiderül, hogy ki...

Gigászi csaták, mindent elsöprő győzelmek: Éld át újra a nemzetközi összecsapások izgalmait! Az Exatlon Hungary versenyzői más nemzetek harcosaival is összemérhették erejüket. Éld át az emberfeletti csaták hangulatát az összefoglalóban!
Vajon ki búcsúzik el az Exatlon Hungary-től? - péntek 19.15 A Hármak viadalával folytatódik az Exatlon Hungary, azonban valakinek a Döntő kapujában kell majd búcsúznia a versenytől... Vajon ki lesz az? Ma este 19.15-től kiderül!
Exatlon Hungary - 68. adás Elérkezett az utolsó csapatverseny ideje! A Bajnokok és a Kihívók még utoljára összecsaptak egymás ellen a Jutalomjátékban. A teljes adásból kiderül, hogy ki zsebelte be a csillagot. 
Elérkezett az utolsó csapatverseny ideje! - szerda 19.00 Nincs tovább: A Bajnokok és a Kihívók számára elérkezett az utolsó lehetőség, hogy csapatként működjenek együtt! Exatlon Hungary - szerdán 19.15-től a TV2-n.
Exatlon Hungary 66. adás galéria Eljött az utolsó Villa játék ideje, ahol az egyik csapat hatalmas győzelemet aratott. Idézd fel a verseny legemlékezetesebb pillanatait!
Könnyek, kiborulások, kifakadások - Ilyen lelki megpróbáltatások érik a versenyzőket Az Exatlon Hungary versenyzőinek nem csak fizikai, hanem lelki megpróbáltatásokon is keresztül kell esniük. Idézd fel a húzós pillanatokat az összefoglalóban!