This is Hungary's solution to tackle the decline in population

In his annual State of the Nation speech, Prime Minister Viktor Orbán announced tax benefits and subsidies to support families. After all, it is far more respectable to help native families than invite immigrants from a foreign culture - a lesson that applies not just for Hungary, but for the entire European Union as well.

2019. február 11. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy veszteség érte a Kihívókat a nyolcadik héten Eseménydús héten vannak túl a Kihívók. Palásti Ági Salander Dorinával vívott szoros Párbajt, amiből Dorka került ki győztesen, így Áginak kellett búcsúznia az Exatlon Hungary-től. Hogy mi történt még ...

Exatlon Hungary 40. adás galéria Óriási küzdelmen vannak túl a versenyzők! Lapozd át galériánkat, és éld át újra a Nemzetek Viadalának legjobb pillanatait!
Exatlon Hungary - 39. adás Az Exatlon Hungary legújabb adásában elsőként a Medál játék során csaptak össze a versenyzők, majd következett az eddigi legdurvább Párbaj...
Jön az Exatlon Hungary eddigi legdurvább Párbaja - csütörtök 19.00 Medál játékkal folytatódik a küzdelem az Exatlon Hungary-ben. A védettséget jelentő kincsért mindent bele kell adniuk a versenyzőknek. De minden eddiginél brutálisabb Párbajban küzd meg egymással Palá...
Exatlon Hungary 37. adás galéria Az Exatlon Hungary 37. adásában a csillagokért harcoltak a versenyzők. Hogy ki nyerte meg a Jutalmat, azt megtudod a teljes adásból!
Mischinger Péterből csapatkapitány lesz? - kedd 19.00 A küzdelem tovább folytatódik: Exatlon Hungary kedden 19.00-tól a TV2-n!

Steiner Kristóf: se szélsőségesnek, sem hasonlónak nem látom magunkat Csabával és Márkkal Steiner Kristóf a Facebookon reagált a Velveten szombaton megjelent interjúra Pusztai Olivérrel, a Mr. Gay Hungary győztesével.
Pusztai Olivér: színesebbek, sokfélébbek vagyunk A Mr. Gay Hungary nyertese férfias, kellőképpen konzervatív értékrenddel rendelkező pasiként írja le önmagát, készül a világversenyre. Interjúnk.
Új játékosok érkeznek a versenybe - hétfő 19.00 Megkezdődik a Villáért való harc, a két csapathoz pedig két-két új versenyző érkezik... Exatlon Hungary: hétfőn este 19.00-tól a TV2-n!
Megtörni látszik Dombi Rudolf lendülete? - péntek 19.00 Mischinger Péter kihasználná ellenfele sebezhetőségét. Vajon Dombi Rudolf rácáfol erre a Végjáték során? Ne felejtsd, Exatlon Hungary pénteken 19.00-tól a TV2-n!
˝Sokaknak kellett távozniuk, sokan Párbajban vesztek el... - Ez ma sem lesz másképp!˝ - csütörtök 19.00 Újabb hatalmas küzdelmekkel és elképesztő izgalmakkal folytatódik az Exatlon Hungary csütörtökön 19.00-tól a TV2-n!
Exatlon Hungary 32. adás galéria Az Exatlon Hungary 32. adásában jutalomért küzdöttek a versenyzők. Éld át a legjobb pillanatokat újra!