Szerdáig mindenképpen tankoljon, mert áremelés lesz a kutakon

Mindkét üzemanyagfajta drágulni fog.

2019. február 11. 14:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Eladja a Magyar Telekom az összes nyaralóját Balatoni szállodát és apró nyaralókat is eladásra kínálnak.
Szépen menetelt ezúttal a Twitter A vártnál jobban alakult a Twitter első negyedéve.
Több mint 100 nyelven kell rendet tenni a Facebookon Miután a Facebook lassan kiterjed a világ minden szegletébe, és az összes létező nyelven kommunikálnak rajta, a cég nincs könnyű helyzetben, amikor mindenhol oda kell figyelnie, hogy a gyűlöletbeszédet és egyéb nemkívánatos tartalmat kontrollálja, ráadásul úgy, hogy ne tűnjön zavaró cenzornak.
A jet-skik ellen tiltakoznak a Balatonnál A gyártója szerint minden szempontból biztonságos az új elektromos kishajó, az ellenzői viszont a turizmus fejlődését féltik tőle.
Utobb nem remekelt a China Mobile China Mobile negyedéves profitja 8,3 százalékkal csökkent.
Közel 6,6 milliárd osztalékot fizetne a Takarékbank 2018-as éve után Ezt javasolja az immár MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank nevet viselő hitelintézet igazgatósága az április 25-ei éves közgyűlésnek.

Top hírek:
Várólisták: Egerben 307 napot kell várni térdprotézisre Összesítésünk alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megyében van szükség a legnagyobb türelemre a betegektől: van olyan műtét, amire akár 307 napot is várniuk kell.
Vége lehet a netes anonimitásnak Ausztriában Az osztrák kormány tervei szerint 2020-tól már csak névvel lehetne kommentelni az interneten.
Kétszer annyi ideig gürizhet egy fővárosi fiatal egy lakásért, mint egy észak-magyarországi A címben szereplő kétszeres eltérés nem túlzás, sőt. Ha pontosabbak akarunk lenni, akkor több mint kétszer annyi ideig kell dolgoznia egy budapesti fiatalnak ahhoz, hogy a fizetéséből lakást vegyen, mint egy észak-magyarországinak. Ez derült ki a TAKARÉK Index elemzőinek kutatásából.
A magyar építőipari valóság: török vendégmunkások és a "zsigulis brigádok" Az egyik leghangsúlyosabb része a magyar építőipari helyzetnek, hogy hogyan lehetne megoldani a munkaerőhiányt. Sokak szerint a külföldről becsábított vendégmunkások jelenthetik a megoldást, vannak...
Összeomlás fenyegeti a fuvarozókat az alacsony fuvardíjak miatt A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete szerint azonnali fuvardíjemelés szükséges a magyar fuvarozók túléléséhez.
Rohamosan csökken a közmunkások száma: milliárdokat spórolhat a kormány Alig költött a kormány idén a közmunkásokra, mivel rekordalacsony volt februárban a közfoglalkoztatottak száma. Alacsonyabb adatot utoljára 2014 májusában mértek, és az idénymunkák időszakában további csökkenés várható....