Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó

Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.

2019. február 21. 15:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Hír: Kell, hogy legyen következménye a Strache-ügynek Magyarországon is Kell, hogy legyen következménye a Strache-ügynek Magyarországon is - mondta Ujhelyi István, az MSZP EP-választási kampányfőnöke az ATV Start című műsorában kedden.
Menj a francba! üzente Kovács Zoltán a Washington Post újságírójának A magyar kormányszóvivő mind a tízmillió magyar nevében üzent.
Halálos fenyegetést kapott az MSZP-s Komjáthi Imre A szocialisták feljelentést tesznek.
Egy 28 éves férfi halt meg a 82-esen történt balesetben Fél 8-kor Veszprémvarsánynál történt a baleset.
Felboríthatja az európai belső viszonyokat a brit EP-választás Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint felboríthatja az európai belső viszonyokat a brit európai parlamenti (EP-) választás, mert a 73 brit képviselő a csúcsjelölti és a biztosok kijelölési rendszerébe is beleszólhat
Facebook: A Mediaworks megszegte a szabályzatot, zárolva marad hirdetési fiókja A Mediaworks a múlt héten arra panaszkodott, hogy a Facebook megtiltotta a kiadó oldalainak reklámozását. A HVG megkérdezte az amerikai céget, hogy a kiadóvállalat oldalai valóban zárolásra kerültek-e, és mi volt ennek az oka. Mint a válaszból kiderült: a Mediaworks megsértette a reklámszabályzatot, és ennek köze sincsen politikához.

Kunetz: Az ország egyik legjobb kórháza lemondta a baleseti ügyelet egy részét A Honvédkórház nem fogadja sem ma, sem holnap azokat a betegeket, akik politraumát szenvedtek - írja a 444.hu-n megjelent cikkében Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő.

Top hírek:
Mit szólna, ha a nyelvvizsgán egy számítógéppel kellene beszélgetnie? Heves támadások értek egy új nyelvvizsgát, amely már teljesen számítógép előtt zajlik, még a szóbeli rész is. A próbafeladatsorokban valóban voltak hibák, de nem fapados vizsgáról van szó: az Oktatási Hivatal szerint az új vizsga komoly fejlesztés eredménye és megfelel az előírásoknak.
Vágó Gábor: "Meg lehet állítani, hogy az EU finanszírozza az orbáni rendszer kiépítését" Az LMP listavezetője, Vágó Gábor szerint nem szabad olyan tagországoknak uniós pénzt adni, amelyek a saját oligarcharendszerüket építik ki úgy, hogy nincs érdemi vizsgálati lehetőség. A döntést azonban nem Brüsszel kezébe adná. EP-listavezetői interjú-sorozatunk soron következő része.
Tűz volt a Westendben Az épület több üzletét is kiürítették.
Építőkockákat találtak egy Szekszárdon elhunyt férfi testében Az értelmi fogyatékos, állandó gondozásra szoruló férfit tüdőgyulladással kezelték. A boncolás során a gyomrából és a nyelőcsövéből is fakockák kerültek elő.
EP-választás - Toroczkai László lemondott mentelmi jogáról A Mi Hazánk Mozgalom elnöke pénteken önként lemondott az európai parlamenti (EP-) választási kampányban listavezetőként megillető mentelmi jogáról, miután a törökszentmiklósi rendőrkapitányság eljárást indított ellene gyülekezési joggal való visszaélés miatt
Ceglédi: Belebukna-e a Fidesz-kormány egy Strache-botrányba? Szerintem ma még nem, de Orbán Viktor egyeduralmát ilyen botrányok fogják lezárni. Majd.