Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó

Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.

2019. február 21. 15:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

25 perc alatt ért ki a mentő egy újraélesztéshez a Nyugatihoz Az eset kivizsgálásáig a mentésirányítót és a mentésvezetőt is felmentették a munka alól.

Friss hírek
Beleolvad az Echo TV a Hír TV-be, az Echo megszűnik Az Echo TV műsorszolgáltatása 2019. április 1-től megszűnik.
Hatalmas bombákat találtak Budapesten A Magyar Honvédség tűzszerészei szombaton emelik ki és hatástalanítják a Duna budafoki szakaszán megtalált két darab egyenként egytonnás robbanótestet
Harcos pillanatok, milliós büntetések...
Emelkedést várnak az elemzők a tőzsdén A nemzetközi befektetői hangulat és a magyar részvényekkel kapcsolatos hírek miatt is emelkedést várnak a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az MTI-nek nyilatkozó elemzők
A héten végre kiemelik a Dunából a tavaly ősszel talált bombákat, kiürítik a területet Szombaton kiürítik a környéket, a MÁV-ot, a 6-os utat és a tömegközlekedést is érinteni fogják a lezárások.
Gyurcsány hű harcostársa nem örül a jobbiknak

"Orosz rulett" - újabb hátborzongató beszámoló a magyar egészsügyről Kunetz Zsombor, a magyar egészségügy élő lelkiismerete egy vidéki kórház példáján mutatja be, milyen, veszélyeztetésnek is beillő helyzeteket szül a létszámhiány, a fizetős betegek becsatornázása és ...

Top hírek:
A TEK is vizsgálja az új-zélandi lövöldöző magyarországi útját A TEK vizsgálja, hogy a férfi tavaly novemberben merre járt Magyarországon.
"Majdnem elájultam" - megviccelték a mentőorvost utolsó munkanapján Fulladásos beteghez riasztották a mentőket, de végül egész más lett belőle.
Karácsonynak gőze sincs, hol van Csepel
Baleset az M0-áson Csömörnél A Megyeri híd felé menő oldalon ütköztek az autók. Sérülésről egyelőre nincs hír.
Megint nem volt telitalálat a hatos lottón Senki nem vitte el az 1,4 milliárdot.
Nem tette zsebre a kormány, ami az amerikai országjelentésben áll Sok területen kritizálja a kormányt Amerika az elkészült országjelentésben, Orbánék szerint viszont nincs semmi baj.