Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán!

A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.

2019. február 21. 19:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Megdöbbentő képek készültek! Így néz ki most Demi Lovato! Fotók Vajon ezért bujkál? 
Rablást akadályozott meg a börtönőr Bátorságból, emberségből példát mutatott a BUFA Kft. a büntetés-végrehajtási szervezet egyik gazdasági társaságának munkáltatási felügyelője, amikor egy idős ember segítségére sietett.
Összeillenek? Új szerelmével fotózták le Channing Tatumot! Fotók Kár szépíteni: lebuktak.
Megható poszttal ünnepli imádott kutyáját Tóth Gabi El fogsz olvadni, ha elolvasod!
A braai mestere - V. évad 4. rész A sorozat műsorvezetője a bozótkonyhák sztárséfje, Justin Bonello, tizenöt páros közül választja ki a szabadtéri főzőcske királyát. A nyerő duó koronát ugyan nem kap, de félmillió rand (dél-afrikai pénznem, 1 rand = kb. 23 Ft) üti a markukat, valamint egy vadonatúj terepjáró kerül a birtokukba és természetesen A braai mestere cím is, melyet Afrika történelmében most ötödször ítélnek oda.
Ilyen, amikor Kanye West ötéves kislánya ellopja a show-t - na de kell rá az a fekete rúzs?! Kanye West és Kim Kardashian ötéves kislánya, North igazi mini sztárként viselkedett azon a vasárnapi összejövetelen, amin rapper édesapja egy rögtönzött koncertet tartott az egybegyűlteknek. Vagányul táncikált, láthatóan jól érezte magát - és a figyelmet is élvezte. Mondjuk arról nem vagyunk meggyőződve, hogy egy ötéves kislányt így kell öltöztetni, pláne a fekete rúzst érezzük túlzásnak, de persze nem mi vagyunk North West szülei.

Top hírek:
Lenne szíve megenni ezeket a palacsintákat? Önnek is mondták gyerekkorában a szülei, hogy az étel nem játék? Bizonyára Dan Drake-nek is felhívták erre a figyelmét, de ő fittyet hány erre, és milyen jól teszi!
Ő volt a Sugár dögös reklámarca - Liener Márta ma is elbűvölően néz ki Liener Márta volt a '80-as évek egyik legismertebb manökenje.
2019 tavaszi/nyári essence újdonságok (X) Minden szépség kedvelő nagy várakozása: Az essence 2019 tavaszi / nyári innovációi! Az essence ismét nagyon király és innovatív szépségápolási termékeket hoz magával idei első újdonságaival, és mint mindig, ezek is igazi must-have termékek minden trend-tudatos make-up szerelmesnek. A "you better work!"kollekció hosszantartó termékeket kínál az aktív életmódhoz és a hibátlan megjelenéshez.
Egy szobában füvezett a beteg gyerekével, a bíróságon kell felelnie  videó Asztmás kisfiával a háttérben vette videóra az apa, ahogy egy haverjával füvezik. Az még hagyján, hogy a hatéves gyerek végignézte, ahogy az apja drogozik, de az észak-karolinai, 23 éves férfi, Donta Dewayne Blue és 20 éves haverja, Tyreek Jordan Carpenter úgy füstölték tele a szobát a Facebookon élőben közvetített videóban, hogy az asztmás gyerek végig a szobában volt, ahogy az a videóban is jól látszik.
Már nem divat az eljegyzési gyűrű: Ilyet csináltatnak helyette a párok Más módot találtak a szerelmük kinyilvánítására.
Élet-Forma 2019 - 3. adás Nézd meg az Élet-Forma legutóbbi adását!