Nem nyugszik bele a dzsihadista nő apja, hogy lányát nem engedik vissza Amerikába

Az apa pert indított az Egyesült Államok ellen.

2019. február 22. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vili bácsit Amerikába akarják küldeni Ellen DeGeneres műsorába Terjeszkedik a Barátok közt.

Kiderült: Meghan és Harry titokban többször is Amerikába repült Kíváncsi vagy, miért?
Mindenét otthagyva menekült haza Magyarországra egy venezuelai magyar A családja a kommunizmus elől menekült Dél-Amerikába, ő most azért menekült vissza onnan.
Sokan asszisztensnek nézik - Amerikába is exportál a fiatal magyar cégvezetőnő A Femcafe.hu Inspiráló Nők Díj jelöltjével, Pinczés Mariannával beszélgettünk, aki A Leginspirálóbb vállalkozó kategóriában várja a közönség szavazatait.
Így az egész világ egy nagy McDonald's lesz Állandóan össze akarnak mosni különböző kultúrákat, a zenében éppúgy, mint minden más területen, és ez rendkívül káros folyamat véli Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil, aki közel másfél évtizede ment...
Bejelentette, hogy valaki illegális dolgot művel a házukban: ő volt az Nem kell ahhoz Amerikába utazni, hogy szokatlan bejelentéseket szenvedjenek el a diszpécserek, de az Egyesült Államokban, az arkansasi Van Burenben mégis egy kiemelkedően elképesztő hívás érkezett a 9...

Mátészalkán lesz Tony Curtis-kiállítás Használati tárgyait és festményeit fogják kiállítani a kisvárosban, ahonnan szülei Amerikába emigráltak.
Meghan Markle Amerikába szökött, hogy babaváró bulit tartson Nagyon vicces így inkognitóban
Nagyot hibáztam, mondja a 24 éves alabamai nő, aki az ISIS egyik főporpagandistájának állt A 24 éves Hoda Muthana az ISIS utolsó városából menekült, amikor a kurdok fogságába esett. Most azért könyörög, hogy engedjék haza Amerikába.
Az Egyesült Államok elérte, hogy Dél-Korea több pénzt fizessen a védelemért Nem örültek volna, ha Trump elviszi az amerikai katonákat.
Betelt a pohár, perel a Huawei Beperelte az Amerikai Egyesült Államok kormányát a Huawei Technologies, ezzel újabb fronton indult el a két nagyhatalom közti gazdasági-poltikai adok-kapok. A kínaiak szerint az USA kormánya megsértet...
Rendkívüli helyzet alakult az Egyesült Államok déli határain A migrációs helyzet kicsúszik a kormányzat ellenőrzése alól.