Elkapták a férfit, akinek rabolnia nem sikerült, de egy embernek súlyos sérülést okozott videó

A rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy idős férfit, majd egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni. Az idős férfi a támadáskor elesett a lépcsőn, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

2019. február 22. 12:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Halálos fenyegetést kapott az MSZP-s Komjáthi Imre A szocialisták feljelentést tesznek.
Egy 28 éves férfi halt meg a 82-esen történt balesetben Fél 8-kor Veszprémvarsánynál történt a baleset.
Felboríthatja az európai belső viszonyokat a brit EP-választás Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint felboríthatja az európai belső viszonyokat a brit európai parlamenti (EP-) választás, mert a 73 brit képviselő a csúcsjelölti és a biztosok kijelölési rendszerébe is beleszólhat
Facebook: A Mediaworks megszegte a szabályzatot, zárolva marad hirdetési fiókja A Mediaworks a múlt héten arra panaszkodott, hogy a Facebook megtiltotta a kiadó oldalainak reklámozását. A HVG megkérdezte az amerikai céget, hogy a kiadóvállalat oldalai valóban zárolásra kerültek-e, és mi volt ennek az oka. Mint a válaszból kiderült: a Mediaworks megsértette a reklámszabályzatot, és ennek köze sincsen politikához.
Akár 18 évet is kaphat a férfi, aki járókelőkről tépett le aranyékszereket Különös visszaesőként ítélhetik el a győri rablót.
Élményekkel nevel a bakonyi erdőrengeteg Napjainkban a természetközeli életre nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Erdei Iskolánkba óvodás csoportok is érkeznek, ezek a gyermekek játékos formában ismerkednek meg munkánkkal. Az általános iskolai csoportok életkoruknak megfelelően erdőpedagógiai foglalkozás keretében kapnak ismereteket az általunk végzett erdő-, és vadgazdálkodásról.

Top hírek:
Mit szólna, ha a nyelvvizsgán egy számítógéppel kellene beszélgetnie? Heves támadások értek egy új nyelvvizsgát, amely már teljesen számítógép előtt zajlik, még a szóbeli rész is. A próbafeladatsorokban valóban voltak hibák, de nem fapados vizsgáról van szó: az Oktatási Hivatal szerint az új vizsga komoly fejlesztés eredménye és megfelel az előírásoknak.
Kurz: büntetőjogi következményei is lehetnek Strache ibizai kijelentéseinek Heinz-Christian Strache Ibizán tett kijelentései ártottak Ausztriának és akár büntetőjogi következményekhez is vezethetnek - mondta Sebastian Kurz osztrák kancellár a volt alkancellárról a Földközi-tengeri szigeten titokban készített videofelvételről egy hétfői német lapinterjúban
Tűz volt a Westendben Az épület több üzletét is kiürítették.
EP-választás - Toroczkai László lemondott mentelmi jogáról A Mi Hazánk Mozgalom elnöke pénteken önként lemondott az európai parlamenti (EP-) választási kampányban listavezetőként megillető mentelmi jogáról, miután a törökszentmiklósi rendőrkapitányság eljárást indított ellene gyülekezési joggal való visszaélés miatt
Ceglédi: Belebukna-e a Fidesz-kormány egy Strache-botrányba? Szerintem ma még nem, de Orbán Viktor egyeduralmát ilyen botrányok fogják lezárni. Majd.
Hír: Segítő kéz a debreceni rászorulóknak Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz. választókerületi szervezete, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesületével és a Segíts a rászorulókon facebook csoporttal közösen, az EP választások miatt, májusban nem a hónap utolsó vasárnapján, hanem egy héttel korábban, május 19-én, Debrecenben, a Petőfi térre hívta vendégségbe a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat.