Orbán miatt gyakorlatilag töketlennek nevezte Manfred Webert a német szociáldemokraták vezetője

A szélsőséges AfD társelnöke viszont azt mondta, kiterítené a vörös szőnyeget Orbán előtt, szívesen látná szövetségesei között. A Zöldek politikusa, Winfried Kretschmann baden-württembergi tartományi miniszterelnök pedig azt idézte fel, ahogy lemondta a találkozót Szijjártó Péterrel, és antiszemitizmussal vádolta a magyar kormányt.

2019. március 6. 21:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Manfred Webert megválasztották a Néppárt frakcióvezetőjének A várakozások szerint alakult a szavazás, a kihívó nélküli jelölt nyert.

A Fidesz megszavazza Manfred Webert Azt támogatják, hogy ő maradjon az Európai Néppárt frakcióvezetője.
Megüzenték az uniós vezetők: Weber próbálkozhat, de nincs sok esélye Az Európai Unió állam-és kormányfői nem mondták ki, hogy bojkottálják a csúcsjelölti rendszert, de azért megüzenték az Európai Parlamentnek, hogy a javaslatot márpedig ők teszik az Európai Bizottság ...
Szijjártó: Webert nem tudjuk támogatni, valaki más kell Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje tiszteletlenséggel viseltetett a magyar nép iránt fogalmazott a magyar külgazdasági és külügyminiszter az Euronewsnak adott interjúban.
Manfred Weber: Meg fogjuk védeni Európát a nacionalistáktól Az EPP csúcsjelöltje beszédében hangsúlyozta, nem hajlandó együttműködni azokkal, akik le akarják rombolni Európát.
Orbán Viktor és V4-es társai felkérték Angela Merkelt az Európai Tanács élére Kosarat kaptak. A stratégia Manfred Weber bizottsági elnöki ambíciói ellen irányulhatott.

A fő lengyel ellenzéki erő mellett kampányolt Manfred Weber A csúcsjelölt arra biztatta a lengyeleket, hogy a Polgári Platform listájára szavazzanak.
Közös felhívással fordul a német választókhoz Manfred Weber és Annegret Kramp-Karrenbauer a dokumentumot több millió háztartásba juttatják el a következő napokban - jelentették szerdán német hírportálok.
Weber és Timmermans egyetért abban, hogy az iszlám hozzátartozik Európához Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje az Európai Szocialisták Pártjának vezető jelöltjével, Frans Timmermansszal vitázott a ZDF német országos köztelevízióban c...
Weber és Timmermans szerint az iszlám hozzátartozik Európához Meg kell reformálni, demokratikusabbá kell tenni az Európai Uniót emelte ki Manfred Weber.
Trükközhetett a költségtérítésekkel Manfred Weber Saját családi házában alakította ki irodáját, a bérlésre viszont felveszi a támogatást.
Manfred Weber cáfolja, hogy másik név is szóba jött az elnöki posztra Voltak ilyen találgatások Orbán taktikája és helyezkedése kapcsán.