Így nézhet ki a Google készülő kontrollere

A Google egy kontroller terveit szabadalmaztatta, ami további erősíti a gyanút, hogy egy konzol készül a cég háza táján.

2019. március 10. 21:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már sebességet is mér a Google Térkép Az új szolgáltatás terjesztése most kezdődött, remélhetőleg rövidesen nálunk is működni fog.

A Google győzködi Trumpot, hogy veszélyes levágni a Huaweit az Androidról A cég szerint nagyobb kockázattal jár, ha még inkább elaprózódik az operációs rendszerek piaca.
Google Stadia - a gaming jövője vagy csak egy béna próbálkozás? Végre kiderült, hogy mikor, mennyiért és pontosan milyen játékokkal játszhatunk. De kell ez nekünk?
Kiderült mikor és mennyiért jön a Google Stadia A keresőóriás jövőre az ingyenes hozzáférést is bevezeti.
Hasznos funkciót kap a Google Fotók, ami segít spórolni az akkumulátorral Újabb taggal bővül a Google azon applikációinak köre, amelybe belepakolják a sötét módot.
Kemény vizsgálat elé néz az Amazon, az Apple, a Google és a Facebook is Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság és az Igazságügyi Minisztérium is vizsgálja a világ legnagyobb tech cégeit, hogy visszaéltek-e erejükkel a piaci dominancia eléréséért.

Google Stadia - a héten szinte mindent megtudhatunk róla A Google egy élő közvetítés során fogja elárulni többek között azt is, hogy mennyit kell fizetnünk a szolgáltatásért.
Bajok vannak néhány Google-szolgáltatással Főleg Észak-Amerikában és Európában vannak gondok a Gmaillel és a Youtube-bal. Az Indexben például a Hangouts nem megy.
Ínycsiklandó új funkció a Google Térképben A hasznos eszköz immár az éttermi rendelésekben is segít.
Már nálunk is elérhető a Google Térkép új funkciója Hamarosan a sebességkorlátozásra figyelmeztető funkció is megjelenhet a térképen.
Jön a Google traffipaxfigyelője Magyarországra is! Negyven országban, köztük Magyarországon is elindul a Google traffipaxfigyelője, emellett több új funkcióval is bővül a Google Maps - írja a TechCrunch. A lapnak a Google erősítette meg az...
Nagyon furcsa dolgot tapasztaltak az Edge böngészőt tesztelők, a Google keze lehet a dologban A Microsoft a Chromium alapjaira építi az új Edge böngészőjét, amit már tesztelhetnek egy ideje a felhasználók. Ők viszont nagyon furcsa dolgot tapasztaltak, amikor megnyitották a YouTube-ot.