Csak sikerült megfúrni a Migration Aid párttá alakulását

Bevált a Fidesz-alelnök, Németh Szilárd terve: a Zala megyei főügyészség a rendelkezésre álló fellebbezési határidő utolsó óráiban megtámadta a Migration Aid kényszerpártja, az Éjjeli Őrség megalakulását. Az ügyészség megtette, amit a politika elvárt tőle reagált a hvg.hu-nak az alapító pártelnök Siewert András.

2019. március 14. 12:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Büszke rá az érdi polgármester, hogy a város pénzén kampányolt a Fidesznek T. Mészáros András az első szavazóknak küldött levelet, amiben a Fidesz-KDNP támogatását kérte.

Kocsis: Most vasárnap le kell győznünk a bevándorláspártiakat! A Fidesz frakcióvezetője Makón tartott utcafórumot.
A Fidesz szerint a klímatüntetéssel valójában Soros avatkozik be az EP-választásba Halász János szerint becsapják az embereket a népszerű témával, mert ez is a migránsokról szól.
Németh Szilárd: Nyomják a bevándorlást, mint süket a csengőt ZSÍRRAL.
Dömötör: Akinek fontos az ország biztonsága, csak a Fidesz-KDNP-re számíthat Az ellenzéki pártok mind megszavazták a migrációt ösztönző terveket.
A szocik mindennek állva tapsolnak Aki olyan jelölteket szeretne támogatni, akik nem akarnak több migrációt, akik meg akarják fékezni a bevándorlást, az az európai parlamenti (EP-) választáson szavazzon a Fidesz-KDNP-re – mondt...

450 milliós rekordosztalékot fizet a Fidesz kedvenc őrző-védő cége Kiváló évet tudhat maga mögött a Fidesz házi őrző-védő cégének tartott Valton-Sec. A megugró bevételekből jókora nyereség maradt, melyből rekord nagyságú osztalékot tudtak kifizetni a tulajdonosoknak,...
Száz éve ilyen volt a mi vidékünk, Zala és Vas
A Kúria is kimondta, nem volt jogsértő a Fidesz-aktivisták aláírásgyűjtése A Momentum Mozgalom fordult a Fővárosi Választási Bizottsághoz.
Kövér a pedofíliához hasonlította a követelést, hogy a homoszexuálisok is házasodhassanak és fogadhassanak örökbe Az Országgyűlés elnöke arról beszélt a Fidesz zuglói híveinek, hogy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak.
Két napot adott a köztévének az MSZP, hogy leközölje kampányvideójukat Ha a Fidesz videója minimális szerkesztéssel tudósítás lehetett az egyperces Híradóban, akkor az MSZP-é is legyen az, érvel a párt.
A Fidesz megmutatta, hogyan kell tökéletesen lecsapni a TrumpOrbán-találkozót Kampány van.