Csak sikerült megfúrni a Migration Aid párttá alakulását

Bevált a Fidesz-alelnök, Németh Szilárd terve: a Zala megyei főügyészség a rendelkezésre álló fellebbezési határidő utolsó óráiban megtámadta a Migration Aid kényszerpártja, az Éjjeli Őrség megalakulását. Az ügyészség megtette, amit a politika elvárt tőle reagált a hvg.hu-nak az alapító pártelnök Siewert András.

2019. március 14. 12:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bocsánatot is kért Orbán a néppártiaktól, meg nem is Orbán Viktor miniszterelnök levelet írt azoknak a néppárti vezetőknek, akik kezdeményezték a Fidesz kizárását az EPP-ből; ebben a Fidesz elnöke bocsánatot kér "a támadó nyelvezetért", de fenntartja p...

A Fidesz szerint nem kell több pénz határvédelemre Miközben az illegális bevándorlás ellen agitál a Fidesz, Strasbourgban nem szavazták meg azt a javaslatot, amely több pénzt biztosítana erre a célra.
Weber susţine că a avut o discuţie constructivă cu Orbán, dar nu au soluţionat fiecare problemă Budapesta, marţi, 12 martie 2019 (MTI) - Liderul grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE) a catalogat drept constructivă discuţia pe care a avut-o, marţi, la Budapesta cu premierul U...
Százezrekkel nőnek a képviselői fizetések A Fidesz tavaly megszavazta, hogy a parlamenti fizetéseknek követniük kell a magyar átlagkeresetet, ami elvileg 30 ezer forinttal nőtt tavaly.
Trócsányi László a FAZ-nak: az Európai Néppártnak erős Fideszre van szüksége Európának egy erős Európai Néppártra (EPP), az EPP-nek pedig egy erős Fideszre van szüksége - hangsúlyozta Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási list...
'Visszavenni a tagállamok jogköreit' Nem tudja és nem is akarja megvédeni az európai embereket az unió migránspárti vezetése, a tagállamoknak ezért vissza kell venniük a migrációs és határvédelmi jogköröket. Ezt a Fidesz frakcióvezetője ...

Nem szavazta meg a Fidesz az EP-ben, amiért Magyarországon harcol a kormány Az Európai Parlament visszairányította a büdzsébe az elvont agrártámogatásokat. A fideszesek tartózkodtak.
Hollik: A Fidesz és az Európai Néppárt közötti vita a bevándorlásról szól Van vitarendező párbeszéd a Fidesz és az EPP között.
Lankadt férfiasságúnak nevezték Webert, amiért nem hajítja ki a Fideszt Az AfD viszont kiterítené a szőnyeget a Fidesz előtt.
Szlovéniában nem minden párt támogatja a Fidesz kizárását Nem meglepő módon az Orbán Viktor támogatását élvező Janez Jansa határozottan ellenzi a néppárti indítványt.
Tizenkét tagpárt kérte a Fidesz kizárását vagy EPP-tagságának felfüggesztését Az Európai Néppárt március 20-i ülésén dönthet.
Megduplázta népszerűségét a Fidesz az időközin Tolnán 176 szavazattal, azaz 81,11 százalékos többséggel nyert a párt jelöltje az egyetlen ellenzéki kihívóval szemben.