Itt az idő

Most vagy soha! 

2019. március 14. 23:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Mitől duzzadhatnak meg a nyirokcsomók? Több betegség első jelei lehetnek A hirtelen megduzzadt nyirokcsomóknak sokszor egyszerűen kezelhető okuk van.
Bűnös osztrák pénzt mostak magyar bankokban Több mint félmillió euró legalizálásában vett részt a magyar banki alkalmazott.
Három kiskorú lány tűnt el egyidőben a VIII. kerületből, keresik őket a rendőrök Mindhárman csütörtök délután távoztak ismeretlen helyre, a rendőrök kérik, segítsenek, hogyha látták bármelyiküket.
LMP-sek szerint a szocialisták sajtófotósa leszedegette Vágó Gábor plakátjait Erről fotójuk is van.
Több mint hárommilliárd hamis fiókot törölt a Facebook Kétszer annyi hamis oldalt távolított el a közösségi oldal.
A saját szülinapján tarolták le teljesen a román nárciszmezőt

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen